2777
2789
عنوان

شوهرم نمیذاره بچه رو از شیر بگیرم

972 بازدید | 82 پست

۱۴ماهشه و الرژی به پروتیین گاوی داره تا امروز شیر مادر خیلی خوب خورده حتی شیر شبم هنوز کامل قطع نشده 

من بدنم خیلی خالی کرده خیلی کم اوردم لاغر شدم اصلا جونی تو تنم نمونده دیگه مثل مرده ها شدم 

مادرشوهرمم هروقت مارو میبینه میگه گناه داره بچه من تا دوسال و سه ماه شیر دادم به بچه هام. 

شوهرم پر میشه آخه خودشم هیچ کمکی تو خونه به من نمیکنه مثلا

چایی میخواد خودش نمیره درست کنه بخوره 

لباسش نشسته میشه خودش نمیره بذار داخل ماشین بشوره و پهن کنه

خونه شلخته میشه خودش جمع نمیکنه 

همش میگه این کارو کن اون کارو کن 

یا حتی پسرمو اگه گریه کنه نگهش نمیداره فقط منو صدا میزنه سرش تو گوشیه 

بعضی وقتا دلم میخواد گریه کنم دیگه 

اون نه کمک میده نه شرایط منو درک میکنه انتظار داره شیرم بدم شانس پسرم شیر خشک نمیخوره 

شیشه نمیگیره 

حتی داخل بطری نی دار و لیوان هم نمیخوره خیلی روزای سختی و پشت سر میذارم 

همسرم مدام رابطع ام از من میخواد جونی دیگه تو تن من نمونده

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاملا حق میدم بهتون ولی واقعا الان خیلیییی زوده برا از شیر گرفتنش 

همسرمن خیلی کم شیرمادر خورده الان اصلا دندونای سالمی نداره مدام مادرشوهرم میگه من به فلانی کم شیردادم الان دندوناش اینجوری شده 

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

اگر شیر خشک نمیخوره که چاره نیست

من شرایط رو درک میکنم خودمم دوتا بچه هام بودن

دومی میگفتم ۳ماه شیر میدم بعدش قطع میکنم و وایه همین از اول شیشه و شیرخشک دادم اما دوماهی دیگه نخورد شیشه 

چاره ای نبود 

ولی دوسال و دوماه هم زیاده بیخود میگن 

از یک سال ۹ماه ۱۰ماه بسه

الانم اگه بشه شیر شب ندی بهتره  

من دوتاپسرمو دوسال کامل شیر دادم وتصورم این بود که غیراین باشه ظلمه به بچه ولی دخترم خودش سر یکسال دیگه شیر نخورد وغذا روترجیح داد وقد وزنشم خوبه سعی کن بیشترباغذا سیرش کنی دیگه خودش میل به شیرش کم میشه البته من پستونکم میدادم به دخترم که مکیدنش ارضا شه

خب حداقل تو قدم اول شیر رو کم کم

مخصوصاً وقتی همسرت نیست 

عادت کنه کمتر بخاد 

شیر شبم یواشکی قطع کن

قرار نیست یه ورقه بیارید امضا کنه این کار رو ک

می‌تونی حداقل کمترش کنی در حد تفریح فقط

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

تمام حرفاتو به چشم دیدم 

روشن کردن تلوزیون اونم نمیرن یکی رو صدا میزنن همش میگن صدای گریه ی بچه نیاد غذا چرا درست نمیکنی تو چرا هیچ کاری نمیکنی پس چرا مادرم کرده مادرم فلانه قشنگ میتونم تصور کنم چی میکشی 

لطفا اصلا آقا نه به بنده جواب بده نه تو تاپیکام شرکت کنه خیلی ممنون و با احترام تمام

کاملا حق میدم بهتون ولی واقعا الان خیلیییی زوده برا از شیر گرفتنش همسرمن خیلی کم شیرمادر خورده الان ...

من از سه ماهگی شیر مادر نخوردم و با شیر خشک بهم دادن شیرو

هیچی مم نیست

خواهر و برادرم هم همینطور معده هامون نمیساخت

عزیزم دو سه ماه رو صبر کن ببین اگه میتونی کره یا روغن محلی بخر برا خودت یه عالمه با نون تازه بخور خیلی خوبه که لاغری کیک بخور سیب زمینی سرخ شده ماکارونی با سس فراوان

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
کاملا حق میدم بهتون ولی واقعا الان خیلیییی زوده برا از شیر گرفتنش همسرمن خیلی کم شیرمادر خورده الان ...

پسرم داروی کلسیم میخوره من خیلی به تغذیه اش میرسم 

بخاطر الرژیش 

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

همه ی اینایی که گفتی حق با تو ولی بچه هم گناه داره خیلی زوده🙁

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤