2777
2789

سرویس پیام داد نمیاد دنبالش ماشین خرابه.بهم میگه تو دروغ میگی سرویس بهت نگفته تو خودت پیام دادی به خودت گفتی نمیام😐 خسته ام کرده انقدر گفت گفت هی گفتم من ندادم میگه نه تو حتما دادی تو عادتته انگار توهم داره 

منم از بس عصباتی شدم زدمش یکی😭

نمیدونم چرا اینجوری میکنه بخدا نه تاحالا بهش دروغ گفتم نه هیچی انگار همش مشکوکه

انکار به عمه هاش رفته اونام جرات نداری خونسون تکون بخوری هر چی بشه میندازن گردنت

یه خونشون بودم لوله سینک ترکیده بود موکت آشمزخونه خیس شده بود بلند بلند میگفتن کی اینجارووو خیس کرده😐 منظورشون به من بود

یا یه بار پستونک بچشون گم شده بود فکر میکردن من برداشتم اذیتشون کنم در صورتی که تو ویف خودش پیدا کرد هی پیشم میگفتن این بچه بدون پستونک نمیخوابه

با حاریای دیگمم همینن.اصلا خدا شاهده تا حالا بهش دروغ نگفتم بیش از حد توان براش وقت و هزینه کردن اون طور که بین دور وریم میبینم خیلی ناراحتم که جوابم اینه

🔴🔴درخواست دوستی=صدا کردن نی نی یار🔴🔴 کاربری دست دو نفر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی از بچه ها بهانه های بیخود دارن و حرف پدر و مادر رو باور نمیکنن 

ولی حالا که میگی این موضوع ارثی هست با یه متخصص مشورت کن، شاید درمان از الان توی بزرگسالی خیلی بهش کمک کرد 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
ده بار تکرار کرد بعد یه جوری که انگار داشت مچمو میگرفت

بچه است

سر صبح شنبه قبل مدرسه بچه رو ناراحت نفرست مدرسه

حالا هم برو براش یه کادو بخر از دلش در بیار باهاش حرف بزن که نباید منو عصبانی میکردی

برنامه میلی مورد تایید رسمی هست،اگر با کد دعوت نصبش کنید میتونید هدیه بگیرید و به حساب بانکیتون واریز کنید. کد دعوت: milli-s8mom