2777
2789

من دوس ندارم اخه چیکار کنم . عجب کاری کردم درس خوندم سرکار رفتم . کاش ب جای این کارا وقت مو میزاشتم رو رسیدن ب خودم و شوهر پولدار . چیه اخه هر می میبینم درسو ول کرد ب خودشرسید رفت دنبال دوس پسر بازی اخر با یه پسر پولدار ازدواج کرده. همش داره تفریح میکنه با پولای شوهرش لاکچری زندگی میکنه . من ولی باید کار کنم اصلا وقت ندارم ب ظاهرم برسم همش کار خونه کار بیرون و اعصاب خوردی هاش . هیچ کدوم از همکارامم ب خودشون نمیرسن همه در و داغون اه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من وضعش خوبه اما اصلا از زن خونه خوشش نمیاد. البته من شاغل بودم که باهم ازدواج کردیم اما خواستم تفکر ادمای پولدارم بهت بگم. تازه ادم اینجوری بیشترش زورش میگیره. البته خداروسکر من خودمم کار رو دوست دارم وگرنه اذیت میشدم

یه چیزهایی هم شانس می خواد معلوم نبود اگه درس نمی خوندی و تلاش نمی کردی. ایا می تونستی با یه شوهر پولدار ازدواج کنی یا نه! 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

یه چیزهایی هم شانس می خواد معلوم نبود اگه درس نمی خوندی و تلاش نمی کردی. ایا می تونستی با یه شوهر پو ...

ب خودم میرسیدم . الان زشت معنی نداره . بابام پول میداد ب خودم میرسیدم دو تا عمل زیبایی کافی بود 

منم بعد از اتمام درسم سرکار رفتم الان ۱۷ ساله که کار میکنم تو مجردی و بعد ازدواج تا زمان نداشتن بچه اوضاع خوب بود ولی بعدش اذیت شدم.چند ماهه مرخصی هستم تازه دارم معنی زندگی رو میفهمم.