2777
2789

راستش وضعیت خانواده من زیادی خوب نیست پدرم یه مغازه داره که اونم درآمد چندانی نداره از طرفی برادرم و دخترش هم باهاشون زندگی میکنن اما وضع مالی من و همسرم خوبه،تا جایی که به چشم بابام نیاد به مامانم کمک میکنم چون بابام زیاد خوشش نمیاد اما دلم میگیره وقتی مامانم خریدا و طلاها و وسایلی که واسه خونه میگیرم و میبینه بهش معمولا نمیگم اما بعضیارو میبینه دیگه همیشه وسط خوشیا ته دلم غصه مامان و برادرزادمو دارم با اینکه واسه برادرزادم همه چیز میگیرم و هواشو واقعا دارم اما همیشه حس میکنم یه چیزی رو قلبم سنگینی میکنه واسشون

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شغل شما چیه ؟؟؟

خودم قبلا شاغل بودم بعد بارداری دیگه نرفتم لیسانس مددکاری دارم تو بهزیستی کار میکردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

مهربون . نشون نده نگو جلوشون لباس خیلی خوبتو نپوش یا طلا ننداز . سعی کن عادی باشی برای همون بچه خرید کنی کافیه . من خودم همین کارا میکنم .دیگه دنیا همینه قرار نیست همه تو یه سطح باشن 

چرا ، خیلی ها رو دیدم وضع مالی خوبی ندارن خانواده هاشون ،  ولی خودشون وضع خوبی دارن ، مادرت شک نکن خیلی خوشحاله از اینکه شما وضعت خوبه ، دختر داشته باشه لذتش بیشتر از اینه خود ادم وضعیت مالی خوبی داشته باشه ، برادر زادت هم می تونی کمک مالی کنی و ی جیزایی رو براش بخری شما زیادی حساسی 

حالا میخواستی تو هم وضعت مثل اونا باشه؟

دلسوزی واسه زندگی کسی خوب نیست

مطمئن با اونا الان خوشحالن که تو خوشبختی و وضعت خوبه

غصه زندگی کسیو نخور

من عاااشق زمستونم❤️
خودم قبلا شاغل بودم بعد بارداری دیگه نرفتم لیسانس مددکاری دارم تو بهزیستی کار میکردم

نه شغل همسرتون اگه جوری هست که بتونین داداشتون یا پدرتونم وارد این کار کنین خوبه به جای غصه خوردن 

وقتی مغازه دارمد نداره باید جمعش کرد تغییرش داد دیگه

باز خوبه شوهرت باشعوره اجازه میده کمک کنی

شوهرم کاری به اینچیزا نداره خداروشکر،اصلا حساب و کتاب پولی که بهم میده رو نداره،حتی امسال برادرزادمو باهم بردیم براش ۱۰ میلیون لوازم تحریر کرومی که دوس داشت خرید اما بازم من دلم میخواست هممون تو یه سطح بودیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربون . نشون نده نگو جلوشون لباس خیلی خوبتو نپوش یا طلا ننداز . سعی کن عادی باشی برای همون بچه خرید ...

چرا؟ اگه مادرش مادر باشه بیشتر ذوق میکنه تا حسرت بخوره و بفهمه دخترش حسرتشو دیده

اصلا هم دلت نسوزه 

من خودم خیلی برای شام و ناهار، خونه پدر خودم و  پدرشوهرم نمیریم، هر چی باشه، کلی هزینه داره.

بیشتر میگم اونا بیان خونه ی ما.

در مورد کمک، به هر دو طرف خیلی پول قرض میدیم.

مثلا فصل برنج، نیاز کل سالشون میخریم، اونا ماه به ماه پولش رو میدن.

یا وسایل خونه ،مبل و .... لازم دارن، پولش رو میدیم، اونا ماه به ماه پس میدن. مثل وام.

برادرت شاغل نیست؟؟ 

مغازه مال خودشونه، وسایل دیگه بیارن واسه فروش یا اینو اجاره بدن برن جای شلوغ 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی