2777
2789

کادر فوق العاده با اخلاقی داره و بسیار مهربون خوش رفتار و بیمار احترام میذارن

رسیدگی بیمارستان عالی 

پارسال که سزارین شدم پرستارا و کم پرستارا بهیارا تمام کارای منو انجام میدادن 

همراهم فقط بچه رو کمم میداد

دوران بارداری ام اونجا بستری بودم یک هفته مادرم همراهم بود بقدری رسیدگیشون خوب بود انگار هتل بودین 

😜😁

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

از غذاشونم هم بگو که چقدر خوشمزه است 

منم دوتا زایمان طبیعی داشتم از دکتر پرستار ماما همچین قربون صدقه آدم میرفتن که آدم واقعا آرامش میگیره 

من یکی ۱۷ سال پیش یکی هم ۹ سال پیش زایمان داشتم و خیییییلی راضی بودم ،خب آخه امتیاز بیمارستانه هم درجه یک ممتازه

از غذاشونم هم بگو که چقدر خوشمزه است منم دوتا زایمان طبیعی داشتم از دکتر پرستار ماما همچین قربون صدق ...

اره دقیقا غذاشونم عالیه اگه یه روز بد درست کنن بهشون بگی فردا خوشمزه ترش و برات میارن 😂🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزینه بیمارستان چقدر شد؟

من بیمه آسیا بودم کل هزینه ازاد ۱۷تومن سزارین اختیاری نداره من اجباری بودم بیمه بهم تعلق گرفت کلا هزینم ۳میلیون شد

یه سری بیمه هاش هزینه سرپایی تو بیمارستان و نمیدن فقط بستری زنگ بزن از امور مالیش بپرس

دکتر مینا مهاجری خیلی ام دکتر خوبی هستن کل باردار تحت نظرش بودم گوگل سرچ کنی میاره ادرسشو

بسلامتی عزیزم ان شالله همیشه سالم باشید . پمپ درد گرفتین  ؟ خیلی بخیه نزد ؟ لاغرید یا تپل؟ آخه من خیلی بعد سزارین درد داشتم لاغرم انگار از وسط نصفم کردن

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
بسلامتی عزیزم ان شالله همیشه سالم باشید . پمپ درد گرفتین ؟ خیلی بخیه نزد ؟ لاغرید یا تپل؟ آخه من خی ...

نه پمپ درد نگرفتم تند تند مسکن استفاده میکردم 

منم لاغرم بخیمو خیلی خوب زد 

من روزای اول خوب بودم الان نابود شدم بدنم خالی کرده

بسلامتی عزیزم ان شالله همیشه سالم باشید . پمپ درد گرفتین ؟ خیلی بخیه نزد ؟ لاغرید یا تپل؟ آخه من خی ...

من بیهوشی کامل بودم با درد ماساژ رحمی بهوش اومدم وای خنوز دردشو فراموش نکردم