2777
2789

عاليه ماهم هعى ميگيم بريم قزوين بشينيم 

شما كدوم شهرى؟

شازده دوماد غم نخور نومزدت با ناز مياد..اى حمومى اى حمومى اب حموم تازه كن تا بيارن عروس خانوم خلوت اماده كن ..اسب بردن تو حياط عروس خانوم شد سوار خير ببينى ننه عروس اين گل از خونه ات دراد ..يار مبارك بادا ايشالااا مبارك بادااا ..اگه با امضام شاد شدى يه دعا كن شازده دوماد ورپريده پيداش شه صلوات ايضا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا

اکثر مردمشون هیز تشریف دارن 😤😤

همه شون نه ها ۸۰ درصد 

من یه بار رفته بودم دو تا پسر افتاده بودن دنبال دو تا دختر چیزای بدی بهشون می گفتن و.....😤

همتون رو دوست دارم :)                          
اکثر مردمشون هیز تشریف دارن 😤😤 همه شون نه ها ۸۰ درصد  من یه بار رفته بودم دو تا پسر افتاده ...

از لحاظ فرهنگی منظورته؟خود شهر چی تمیزه واسه زندگی امکاناتش چطور؟

جااااااان من نرو قزوین باشه؟؟؟؟

دقیقاچراماقزوین رفتیم شهرمون نزدیک قزوینه دوسدارم برم قزوین اونقدرهم خوشگله یه پارک باراجین داره فوقولعادس هااااتابستوناعالیه من ک دوسدارم چ بازارهایی چ خیابونهایی ک سنگ فرش داره

میشه مهون دلاتون یه صلوات خیلی نیازمندخدامم توروخداقسم😭
از لحاظ فرهنگی منظورته؟خود شهر چی تمیزه واسه زندگی امکاناتش چطور؟

تمیزه ولی خونه و ایناش رو نمی دونم 

نه فرهنگ نه من که رفته بودم کلی تیکه شنیدم پدرم دراومد 😣 دیگه حالا خود دانی

البته اگه با شوهرت بری بیرون شاید مشکلی پیش نیاد 

همتون رو دوست دارم :)                          
البته من خودم قزوين نيستم شهر نزديك بهش هستم ولي خودم قزوين رو دوست دارم براي زندگي خيلي آرامش توش ب ...

امکاناتش خوبه؟احساس غربت به ادم دست میده یا نه؟اخه بعضی شهرا آدم دلش توش میگیره

اکثر مردمشون هیز تشریف دارن 😤😤 همه شون نه ها ۸۰ درصد  من یه بار رفته بودم دو تا پسر افتاده ...

عزیزم کجامردمش هیزنیستن هیچوقت جمع نبدیم درموردمردمهاخوبع گلم هیزچشم همه جاهست به نظرم نمیشه کلی گفت من ک سه چهارباری رفتم چیزی ندیدم

میشه مهون دلاتون یه صلوات خیلی نیازمندخدامم توروخداقسم😭