2777
2789
عنوان

کاش مردم وقتی یه ادم اینجوری میبینن زل نزنن تو تخم چشمش

| مشاهده متن کامل بحث + 982 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من خیلی خوشم از زال میاد حس میکنم خیلی خاصن مخصوصا موهاشون

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

متاسفانه از بیرون شاید فقط زیبایی و تفاوت باشه از داخل کلی حساسیت پوستی و این چیزاست

اره ضعیفی چشم هم هست

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

عزیزم عکس شمارو دیدم خیلی خوشگلی ماشالله، 

ولی خب درست میگین زل زدن اصن خوب نیس، 

من یه دوره پوستم مشکل داشت انقد بد نگا میکردن ترجبح میدادم کمتر بیرون برم یا باردار یودم و شکمم خیلی بزرگ، مردم باز زل میزدن، جالبه خانوما بیشتر از اقایون زل میزنن نمیدونم شاید فک میکنن چون هم جنس هستن میتونن هر نگاهی داشته باشن... 

عزیزم عکس شمارو دیدم خیلی خوشگلی ماشالله، ولی خب درست میگین زل زدن اصن خوب نیس، من یه دوره پوستم مشک ...

ممنونم عزیزم سلامت باشین نگاهتون قشنگه😍

اره واقعا گاهی نگاها خیلی سنگینه و اذیت کننده میشه ، دقیقا درست گفتین خانما بیشتر و طولانی تر نگاه میکنن 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد