2777
2789
عنوان

الان من انتی بیوتیک ندم پس چیکار کنم اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 34 پست
من دادن انتی بیوتیک بدون نسخه رو کاملا ممنوع میدونماما راجب گلوش کی گفته آنتی بیوتیک نباید داد؟آیا ا ...

بخدا من تو همین سایت تو یه تاپیک‌گفتم پسر من یبار دیر بردمش دکتر عفونت وارد ریه هاش شده و بستری شده دکترش گفته باید خیلی زودتر انتی بیوتیک مصرف میکرد

بمن میگفتن تو میدی بعدا بچت بیماری لاعلاج میگیره به بقیه هم انتقال میده

اینقد دلم شکست از حرفشون هنوز یادمه ولکنم نبودن هی ریپلی ک تو ظالمی تو فلانی چرا میدی 

.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا نمیبری دکتر

زنگ زدم‌دکترش دو هفته دیگ وقت میده زنگ زدم درمانگاه میگه پس فردا بیار نوبتامون پره

ی لحضه فکر کردم خودم بهش سفیکسیم بدم یاد پزشکای نی نی سایت افتادم گفتم شاید راه حل بلد باشن 

.

زنگ زدم‌دکترش دو هفته دیگ وقت میده زنگ زدم درمانگاه میگه پس فردا بیار نوبتامون پرهی لحضه فکر کردم خو ...

ببرش اورژانس بیمارستان

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

زنگ زدم‌دکترش دو هفته دیگ وقت میده زنگ زدم درمانگاه میگه پس فردا بیار نوبتامون پرهی لحضه فکر کردم خو ...

دو هفته دیگه یا خدا چه خبره

بعد مگه درمانگاه عادی اینطوری نیست که بری حضوری نوبت بگیری همون لحظه بری بابا شاید یه مشکل اورژانسی ای باشه

من خودم تنهایی نرفتم به خاطر همین روان دقیق رو نمیدونم 

حالا از چت جی پی تی هم بپرس

لطفا اصلا آقا نه به بنده جواب بده نه تو تاپیکام شرکت کنه خیلی ممنون و با احترام تمام

اگر تهرانی دکتر محمد فصیحی دستجردی عالیه.متخصص عفونی و استاد طب سنتیاگر نتونستی وقت بگیری دکتر رضا م ...

من تهرانپادسم پیش ناطقیان میبرم اونم خیلی خوبه ولی خیلی دیر وقت میده و همیشه سرش شلوغه

.

دو هفته دیگه یا خدا چه خبرهبعد مگه درمانگاه عادی اینطوری نیست که بری حضوری نوبت بگیری همون لحظه بری ...

پزشک اورژانس درمانگاه هر لحضه بری هستش ولی متخصص هاش نه تو روزای خاصی هستن اونم فقط با نوبت قبلی میشه بری

اورژانس هم دیگ کودکان قبول نمیکنن مگه تو موارد اورژانسی و واجب 

من این حالتای پسرمو میشناسم میدونم خطرناک نیست تازه میخواد روند سرماخوردگیو شروع کنه انتی بیوتیک بگیرم سریع علائمو ازبین میبره

.

دم نوش بده شلغم آنتی بیوتیک طبیعی هستوسطش سوراخ کن یکم عسل بریز توش بزار یه روز بمونه بده بخوره ببین ...

این چیزارو لب نمیزنه

لورو با کلی شکر تازه یکم میخورع شلغم ک هیچی

گرفتار بدغذاییشم هستم اصلا چیزیکه مزه خوبی نداره نمیخوره مگ دارو😐

.

پزشک اورژانس درمانگاه هر لحضه بری هستش ولی متخصص هاش نه تو روزای خاصی هستن اونم فقط با نوبت قبلی میش ...

من حق ندارم بهت بگم دارو بده یا نه هیچ کس حق این کار رو نداره هنوز پزشکی نخوندم و نشدم 

ولی شما برای پسرت کاری که به صلاح هست رو انجام بده کسی که مادرش هست شمایی و صد در صد از ما بهتر میشناسی

لطفا اصلا آقا نه به بنده جواب بده نه تو تاپیکام شرکت کنه خیلی ممنون و با احترام تمام

خداییش دکتروول کردی چسبیدی به اینجا؟توجزوعاقلابودی این حرکتوازت انتظارنداشتم بده بخوره

میخوام ببینم چند روز پیش اراجیف میگفتن الان تو این مورد راه حلشون چیه

وگرنه منکه امروز یا فردا نهایت پسرمو یه دکتر میبرم مطمعنم اونم انتی بیوتیک میده

ولی اینجا... میگفتن بچت بیماری لاعلاج میگیره دیگه عفونتش درمان نمیشه بعد به بچه های مام انواع بیماری مقاوم به درمان انتقال میده

یکی دوتا نبودنا ده بیست نفر داشتن همو تایید میکردن گفتم ببینم الانم هستن بیان نسخه بپیچن خب

.

میخوام ببینم چند روز پیش اراجیف میگفتن الان تو این مورد راه حلشون چیهوگرنه منکه امروز یا فردا نهایت ...

۹۹درصدنسخه پیچاوفقط طلاقا وسقط کن هازیرسن قانونی ان عفونت تب میاره تب شدیدتشنج دورازجونش همین امروزببردکترهم خودت اذیت میشی هم بچه ضعیف میشه

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰