2777
2789
عنوان

سر صبحی خنده م گرفته الکی

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا چی یادت اومد بگو مام بخندیم

یاد دوران نامزدیم که با همسرم خیلی با رودروایسی و رسمی تو رستوران نشسته بودیم ، ایشون برام کادو اورده بود گفت چشماتو ببند ، بستم ، یهو سکسکه ی بلند کردم 😂شاید ب گفتن خنده دار نباشه ولی اون موقع خیلی خندیدم ،،این یکیش ، خیلی چیزای دسگه هم یادم اومد 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
نه تنها شوهرتو نخندوندی منو هم خندوندی الان اینجوریم😁 همیشه بخندی خاهر

قربونت برم عزیزم ماچ به کله ت 

ممنون عزیزم ،خردادی ام ، چطور ، نه از اون خردادیای دیوونه ها😂

باورت میشه، اولین ماه تو ذهن من هم برات خرداد اومد.

یکی از خواهرام خردادیه، خیلی خوش خنده وبا انرژی

انشاءالله همیشه سلامت وخوشبخت باشید زیر سایه امام زمان

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

😂😂😂😂وای منم همینطوریم ، همسرم تو جاده ست اخه برای همین بیداره ، انقد باحال بود زنگ زدم یهو خندید ...

حالا من بعضی وقتا زیر دوشم خندم میگیزه بچه هام میان پشت در،میگن مامان حالت خوبه

هنوز اوایل همسرم نمیدونست برام آب قند درس کرده بود آورده بود که بخور،فکر میکرد دیوونه شدم😆😆

ولی الان دیگه خیلی کم پیش میاد

باورت میشه، اولین ماه تو ذهن من هم برات خرداد اومد.یکی از خواهرام خردادیه، خیلی خوش خنده وبا انرژیان ...

عزیزممم ، اره منم همیشه خیلی پر انرژی و شادم ، همسرم میگه میام خونه حس میکنم اینجا زندگی رنگارنگه و در جریان 😂سلامت باشی خدا عزیزانتو حفظ کنه برات🤍

حالا من بعضی وقتا زیر دوشم خندم میگیزه بچه هام میان پشت در،میگن مامان حالت خوبههنوز اوایل همسرم نمید ...

😂😂😂😂😂 وای ، چقدر منی ، خدانکنه ماها جای معذب قرار بگیریم هی خندمون میگیره ، من هی لبامو فشار میدم ک نخندم 

😂😂😂😂😂 وای ، چقدر منی ، خدانکنه ماها جای معذب قرار بگیریم هی خندمون میگیره ، من هی لبامو فشار می ...

خاک توسرم یه بار باهمسرم رفتیم خونه همسایه مادرشوهرم ،شوهرش تازه فوت شده بود،سه تایی نشستیم برا تسلیت رفتیم خیر سرم

لون ماجرای مرگ شوهرشو تعریف میکرد منم قهقهه میزدم،اونقدز خودمو نیشکون گرفته بودم کبوذ شده بودم ،خندمدبند نمیومد،

دستم جلو دهنم بود فک کنه گریه میکنم

ازخنده چشام پر آب شده بود

آخه ماحراش خنده دار بود خداییش،یه جورایی مادرشوهرم دکتری کرده بود براش،ولی زنه طفلی ساده بود،میکف حاج خانوم فرشته س،ماذرشوهرمو میگف

خاک توسرم یه بار باهمسرم رفتیم خونه همسایه مادرشوهرم ،شوهرش تازه فوت شده بود،سه تایی نشستیم برا تسلی ...

😂😂😂😂😂 کلا نمیدونم چرا مراسم ختم خنده اوره 

😂😂😂😂😂 وای ، چقدر منی ، خدانکنه ماها جای معذب قرار بگیریم هی خندمون میگیره ، من هی لبامو فشار می ...

انگاری زن همسایه داد زده بود واای شوهرم داره میمیره،مادرشوهر من رفته بود بالاسرش،هنوز بنده خدا زنده بودو حرف میزد،دوتا شک زده بود محکم رو قفسه ش،تو شوک سوم بنده خدا جون داده بود،البته معتادم بود

مادرشوهرمم وزنش بالا،۱۲۰کیلوعه

هی تصور کردم خندیدم

همسایه هم میکف به همسرم،خدا مادرتو رسوند،نمیدونستم چیکارکنم،انگار شوهرش زنده شده بود،یکی نبود بکه بنده خدا همسرت تموم شده

انگاری زن همسایه داد زده بود واای شوهرم داره میمیره،مادرشوهر من رفته بود بالاسرش،هنوز بنده خدا زنده ...

🤣🤣اون بنده خدا اگه میخواست زنده بمونه هم با شوک مادرشوهرت به لقاع الله پیوست 

🤣🤣اون بنده خدا اگه میخواست زنده بمونه هم با شوک مادرشوهرت به لقاع الله پیوست

اره دقیقا،اخه یکی نیس بگه زنه تو دکتری،بشین سرجات

همسرم نامرد خندشو نگه داشت،ولی بیرون منفجرشد

به مادرش گف بنده خدا رو کشتی تو با شک هات

آخه همسایه قشنگ رو دو پاشو نشسته بودو با حرکات مادرشوهرم تعریف میکرد

انگار مادرشوهرم کلا خودشو انداخته رو اون مرده😆😆