2777
2789

انگار یه چیزی پشت نگاهشه ، یه نگاه خیلی عمیق ، لزوما منظورم اقا نیست ، براتون پیش اومده با یکی که ارتباط صمیمی هم ندارید ولی زیاد میبینیدش یه لحظه نگاهتون رو هم بمونه و حس کنید خیلی عمیقه نگاهش ؟

منظورم از اینکه صمیمی نیستید یعنی ارتباطتون جوری نیست ک بتونید بپرسید ازش دلیل این نگاه چیه !

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره زیاد

خیلی بده ، یکی هست به من اینجوری نگاه میکنه و به شدت به شدت ارتباط رسمی باهاشون داریم ، هر وقت اتفاقی تو جمعی جایی چشمم بهش میوفته یجور خیلی عجیبی نگاه میکنه و گاهی واقعا زومه روم چند دیقه

نه نشده چیز ماورایی منظورته؟

نه ، یه وقتایی پیش میاد یکی یجوری نگاه میکنه ادم حس میکنه طرف خیلی غرقت شده

نه ، یه وقتایی پیش میاد یکی یجوری نگاه میکنه ادم حس میکنه طرف خیلی غرقت شده

در اون صورت دوست پسرم

لطفا اصلا آقا نه به بنده جواب بده نه تو تاپیکام شرکت کنه خیلی ممنون و با احترام تمام

اگه خانم باشه قطعا حسادتاگه آقا باشه یا هوس یا عشق نگا کنی میفهمیاینو از من بپرس

دو نفر هستن هم خانم هم اقا ، خانمه همیشه خیلی انالیز میکنه سرتاپامو نگاه میکنه خیلی بهم خیره میشه ، یه اقا هم هست خیلی جدی و ساکته واقعا ازش میترسم ، تو مهمونی اینا ک باشه گاهی انقدر نگاه میکنه که همه فهمیدن حتی همسرم ، اون اوایل ازدواجم با همسرم وقتی باهم صحبت میکردیم انگار عصبی میشد 🤣

این دیگه اسثنائه😂این روانیه

😂😂فک کن من با همسرم تو حیاطی چایی صحبت میکردیم یهو داد میزد خودشو میزد ب عصبانیت سر چیزای چرت تا همه رو متفرق کنه