2777
2789

اصلا کمک ک نمیکنه مهمون بیاد بره غذا ظرف سفره هرچی یا خودمونم باشیم اصلااا هرچقدر هم بگم ، رخت خواب پهن کن جمع کن هی، الان بهش میگم سفره میزارم جمع میکنم تشک می‌اندازم فلان ، بعد دارم بهش توضیح میدم که الآنم 7ماهم فکر نکن چون دو سه ماه اول نیست که بچه پایین باشه فقط باید رعایت کنم بعد درباره فشار و کیسه آب میگم بهش میگه تو ک3خلی دیوونه ای همش فکر می‌کنی من هیچی نمی‌دونم تو منفی گرایی همش میخوای یه چیزی بشه استرس داری یا آزمایش میری میدی هی میگی اگه بد باشه اگه فلان باشه 

خب من یک سقط داشتم و نگرانی های خودمو دارم این میگه تو دیوونه ای خوشت میاد ی چیزی بشه 

بـه امـید رویـای بـوسیـدنـت...🩷

اوایل بارداریم تنها رفته بودم واسه قلب اومدم بهش گفتم وای نبودی صدای قلبش خیلی تند تند بود مثل دویدن اسب اونجوری

یهو حرصش گرفت که اسب چیه دور از جون و فلان 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونم اولین بارشه پدر شده و درکی هم از باردار بودن یک زن و سختیاش نداره .

پس حرص نخور که کمکت نمیکنه و ته دلتم به این فکر نکن دوستون نداره . اتفاقا خیلیم عاشق تو اون نی نی تو دلته . 

فقط بلد نیست چجوری با یه خانم باردار رفتار کنه

اسی حق داری کاملا ولی برای اینکه اذیت نشی حرفتو بزن ولی انتظار درک زیادی نداشته باش اینجوری برات راح ...

آخه زورم میاد من از نگرانی های خودم میگم یا یک چیزی رو دارم براش توضیح میدم خب اون میگه چرا چیزا منفی رو میگی😑😑😑😑😑

اونم اولین بارشه پدر شده و درکی هم از باردار بودن یک زن و سختیاش نداره .پس حرص نخور که کمکت نمیکنه و ...

من چون شاید ی سری چیزا رو ندونه بهش میگم این خوبه این بده ، ولی این میگه چرا میگی احتمال داره اونحوری بشه چرا میری آزمایش میدی استرس داری چرا دوتا کار می‌کنی فکر می‌کنی الان یک چیزیت میشه 

انقدر این مدت بهش خوش گذشته میگه زیر یک سال دومی هم اقدام کنیم 🤣

من چون شاید ی سری چیزا رو ندونه بهش میگم این خوبه این بده ، ولی این میگه چرا میگی احتمال داره اونحور ...

😆 مطمئن باش نی نی به دنیا بیاد تا چندسال آینده حرف دومی رو نمیزنه 😄😄😄