2777
2789

یک آپارتمان اضافه دارید 

و یک زن بی خانمان اون خونه را از شما می خواد 

بهش میدید؟؟

ولی دو سه بار دیدید یک رفقای آقایی داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اگر پاک و نجیب بود آره 

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر هدفمه باردار نیستم😂یه صلوات برا رسیدن به آرزوم بفرست🤍 دل را سر شوقی اگرم هست، تـو آنــی:))✨❤️‍🩹️

نه 

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

نه اینا انقد دردسر دارن که نگو خواهرم خونشو به همچین خانومی داد با همون اقاها دعوا شده بود شیشه ی پارکینگو شکستن راهرو ها خونی شده بود و کلا کرایه خونه هم هر چند ماه میداد (اصن نمیدونیم چه خونی بود فقط مدیر همسایه زنگ زد گفت تو راهرو ها خونیه دیشب مستاجر شما دعوا راه انداختن اینجا و...)

ایشالا ک خیره

آخه نداره اجاره بدهمیگه یکی نیست هوام را داشته باشه

هرکس در حد اندازه خودش باید کمک کنه 

اون کسی ک دوتا خونه داره هم ب این معنی نیست باید خونه رو ببخشه یا حتی جا خواب کنه

راهش اینه کمک مالی چیزی کنه 

اصلا این نوع کمک از مظر عقلی درست نیست

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛