2777
2789
عنوان

غربالگری سه ماهه دوم

262 بازدید | 20 پست

لطفا مادرانی که غربالگری مرحله دوم رو رفتن و ازمایشگاه گفته دوباره واسه تکرار آزمایش بیان که ریسک بالا بوده ،بیان

خدا بهترینو برام میخاد ایمان دارم  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ایشالا که هیچی نیست گلم 

من ریسکم پایین بود ولی خیلی ها تو این تاپیکها بودن که ریسکشون بالا بوده و تو ازمایش بعدی همه چی خوب و نرمال بوده و بچه سالمه سالم

نگران نباش😊

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😊😊❤❤
ایشالا که هیچی نیست گلم  من ریسکم پایین بود ولی خیلی ها تو این تاپیکها بودن که ریسکشون بالا بو ...

عزیزم دعاکن برام

اصلا بمن ازمایشی نشون ندادن گفتن دوباره باید تکرار بشه

سلام عزیزمممم وایییی ک من چقدرررر سر این غربالگری مزخرفففففف اشک ریختمممممممم من متوسط بود بعد دکترم گف سکونشیال بده دادم جوابش خوب بود ولی ی دکتر دیگه وقتی ۲۲ هفته بودم و از وقت سقط گذشت گف باید امنیوسنتز میشدی هیچیی انقدر گریه کردم ۶ ماه ک افسردگی گرفتم الان پسرم سالم کنارمه 

سلام عزیزمممم وایییی ک من چقدرررر سر این غربالگری مزخرفففففف اشک ریختمممممممم من متوسط بود بعد دکترم ...

عزیزم....

بچه چندم بود؟

عزیزم دعاکن برام اصلا بمن ازمایشی نشون ندادن گفتن دوباره باید تکرار بشه

حتما عزیزم 

من مطمعنم نی نی تو حالش خوبه 😍😍

ازمایش دوم برای اطمینان بیشتره اصلا نگران نباش همه چی عالی پیش میره

ایشالا همینجا بیای خبر سلامتی نی نی خوشگلت رو بهمون بدی😘😍

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😊😊❤❤
سلام عزیزمممم وایییی ک من چقدرررر سر این غربالگری مزخرفففففف اشک ریختمممممممم من متوسط بود بعد دکترم ...

دقیقا موافقم 

فقط استرس بیخود به ادم میدن 

گل پسرتو از طرف من ببوس بگو واسه دختر منم دعا کنه سالم و سلامت و به موقع دنیا بیاد💞

دقیقا موافقم  فقط استرس بیخود به ادم میدن  گل پسرتو از طرف من ببوس بگو واسه دختر منم دعا ...

ان شاالله عزیزم بچه ها فقط از این دوران لذت ببرید ک بعدش مثل من افسردگی نگیرید من خ بارداری بدی داشتم مطمینم همه نی نی هاتون صحیح و سالمند شما ها ک باردارید واسه منم دعا کنید 💞