2777
2789

تو حس میکنی وگرنه همچین چیزی نیست 

بر عکس اونا فکر میکنن چقد آدم ساده زیستی هستی همه چی ب خودت سخت نمیگیری (ب فکر پول و تجمل گرایی نیستی 

“اینجا هستم تا حس خوب و نیت‌های خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی برام سواله واقعا چرا مردم انقدر ایفون دوستدارن 

من ۵ سال با ایفون کار میکردم واقعا هیچیزی نداره من حتی حس نمیکردم کلاس داره باطری بشدت ضعیفی هم داره 

ارزشش به باطریش بستگی داره و خیلی مزخرفه 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔

بابا بیخیال شاید خودت فکر میکنی اینطوری کی دقت میکنه، بعدم خیلیا طرفدار برندای دیگه هستن مثل سامسونگ

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•اگه به همچی احترام ميذاری و خط فکری مشخصی نداری و به مثال خودتون به (هر گرايشی🤡 جوک سال😂) احترام ميذاری و از همچين چيز کثيف و غير علمی که مشخصه‌ی اختلال و بیماری و اسمشو گذاشتی عشق🤡 دفاع ميکنی لطفاً نه پيامامو بخون نه ريپ بزن، اندازه موهای سرتم چند سال تحقیق کردم اونموقع که تو تو قنداق بودی، آره بچه جون، پس با من یکی بحث نکن که اطلاعاتم از خیلیاتون بالاتره، چون در سطح هم نيستيم منم اذيت ميشم وقتی مغز کم عقل ميبينم که هرچی به خوردش ميدن قبول ميکنه، خدا اون مغزو بهت داده ازش استفاده کنی، نه اينکه بذاری خاک بخوره، در نهايت دنبال حاشيه نباشيد✨

بجاش رو چیزای دیگه خرج کن ک اونا حسرت اونو بخورندماغتون عمل کنپوست خوبی بساز برخودت کلاس موسیقی برو ...

ااره مثلا من از روتین شب وصبح میگم

میگن حوصله داری هفته ای یه بار برو فشیال و پاکسازی 

شاید فقط منم که حرف مردم برام مهم نیست

خیلی خیلی به خودم و علایقم اهمیت میدم و نظر بقیه مهم نيست اصلاََ 

"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سال‌هاست که فهمیده‌ام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بی‌رحم‌تر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم! 
ااره مثلا من از روتین شب وصبح میگممیگن حوصله داری هفته ای یه بار برو فشیال و پاکسازی

هفته ای یبار😐😐😐😐😐

ن گلم سه یا ۶ ماهی فک کنم یبار باشه

اینقد زیاد سد دفاعی پوستو نابود میکنه هعی لایه برداری هم میکنن می‌بینی چقد بعدش پوست سفید میشه 

🙂‍↔️💚🐈‍⬛🪴

الویت آدما فرق می‌کنه من هیچ وقت انقد هزینه نمیکنم واسه یه گوشی 

با پدرمادراتون مهربونتر باشین اونا هم اولین بارشونه که زندگی رو تجربه میکنن💗بیا پای قسمت نزاریم چه قدر خودت را عذاب میدهی،این چیزهایی که از آن شکایت میکنی،همان زندگی ست،هرگز برای هیچکس یا در هیچ زمان،بهتر از این نبوده آقا سلام!میشه به من اجازه بدی؛ بازم بیام…دیگه تموم میشه همه دلتنگیام!🕊️🤍