2777
2789

ماشینمون موقع راه افتادت به سختی استارت خورد من از شوهرم جدا شدم الان میگه ماشین باطری خالی کرده 

باید عوص بشه باطری یعنی؟

هزینه اش زیاد میشه؟

نه یکی دوبار شارژ میکنن ببینن مشکل چیه 

بعدش اگه خالی شده بود دیگه تعویض 3 ،4 تومن ایناشایدم کمتر

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید ببرید پیش باطری ساز شاید برای دینامش باشه باطری رو شارژ نمیکنه اونا خودشون دستگاه دارن تشخیص میدن باطری خرابه یا دینام درست شارژ نمیکنه

دوست دارم نزنی شانه و هی گیر کند.                                            لای موهای پریشان تو انگشتانم.....😃

آب باتری میریزن درست میشه ‌. ممکنه مشگل از دینام باشه که باتری خالی میشه . شاید هم توری ها آشغال گرفته . یه بار این بلا سر ماشینمون اومد . یاترز عوص کردیم . دینام عوض کردیم . آخر گفت یه توری داره که توش آشغاله اونونمبزاشته ماشین روشن بشه ‌. 

ببر باطری فروش اول تست میکنه سالم باشه ک شارژ میکنه هزینه ی جزیی دارهخراب شده باشه باید تعویض کنینمن ...

ممنون 

خیلی عجیبه آخه ماشین بهمن ۴۰۲ یعنی دوساله باطری تموم میکنن؟

آب باتری میریزن درست میشه ‌. ممکنه مشگل از دینام باشه که باتری خالی میشه . شاید هم توری ها آشغال گرف ...

اتفاقا بنطر خودمم ممکنه این باشه

چون شوهرم رفته بود یجا یه آتش سوزی شد میگفت کللل موتور وداشبورد دوده گرفت سیاه شد ممکنه اینم باشه