2777
2789
عنوان

خواب دیدن مار

104 بازدید | 13 پست

خانوما دیشب خواب دیدم تو خونه ی گودال پر از گل داریم که پسر هفت ماهم اونطرف گودال نشسته بازی می‌کنه دیدم ی مار از تو گل داره میاد ک سریع رفتم پسرمو بگیرم که مار دست مو گزید اما پسرمو برداشتم اما مار بعد اینکه دستمو گزید سرش جدا شد اینم بگم من خیلی خواب مار میبینم و اینکه دشمن داریم تو فامیل که از پارسال به لطف همسر مشکلات زیادی خوردیم پس چند نفری هستن خوششون از ما نیاد و اینکه من اگر خوابی ببینم یا همون خواب اتفاق میوفته یا ی اتفاق اینم بگم سینم توده داره قراره برم نمونه برداری میترسم مرتبط به این باشه چون نوشته بود یا مرگ یا بیماری سخت یا دشمن 

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓

من دیشب خواب دیدم که مادربزرگم برامون سیب زمینی آورده رفتم چند تا رو شستم و پوست کندن که بخوریم چند تا رو پوست کندن آخری کرم زده بود رفتم نرم زدگی سیب زمینی رو بگیرم هر چی گرفتم دیدم باز خرابه بعد یه کرم سرش رو آورد بیرون و به دفعه تبدیل به یه مار خیلی کوچولو بود حدود ده سانت بعد من ترسیدم خواهرم مار رو گرفت تو دستش من فرار کردم رفتم اتاق خودم خواهرم اومد داخل اتاق کار رو انداخت زمین بعد من جیغ میزدم خواهرم دوباره مار رو گرفت تو دستش و رفت 

صبح پا شدم دیدم که خالم از من و مادرم رفته شکایت کرده ابلاغیه اومده 

من دیشب خواب دیدم که مادربزرگم برامون سیب زمینی آورده رفتم چند تا رو شستم و پوست کندن که بخوریم چند ...

بله مار واقعا بده تو خواب من از پارسال خیلی خوابشو میبینم زندگیم نابود شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مار میتونه تعبیر دشمن داشته باشه 

یه زمانی تعبیر خواب تو اینترنت میخوندم

لطفا بیاین تاپیک اخرم نظر بدین

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

بله مار واقعا بده تو خواب من از پارسال خیلی خوابشو میبینم زندگیم نابود شده

می‌دونی چیه تعجب میکنم قبلاً خواب میدیم که به کار خیلی بزرگ حدود سه متر و قطر زیاد مثال هفتاد یانت به رنگ قرمز تو اتاقم هست و من اونو رام کردم و روی کمرش سرم رو گذاشتم و آروم بودم 

ولی از این مار ده سانتی ترسیدم 

می‌دونی چیه تعجب میکنم قبلاً خواب میدیم که به کار خیلی بزرگ حدود سه متر و قطر زیاد مثال هفتاد یانت ب ...

یه سری خواب دیدم که با کارد گردن یه مار دو سر رو پاره کردم و کشتن ولی این دفعه از یه مار ده سانتی ترسیدم 

ما بدون شک دشمنه دشمن من دوبار خواب مار دیدم چنان پاپوشی برام درست کردن ک

دقیقا دشمن داریم حتی زن لعنیش بچه هامون نفرین کرد من و بچه هام بی تقصیر ترینیم هیچوقت نمیبخشمش

احتمالا تعبیرش دشمنه اما چون سرش جدا شده انشاا... این دشمنی ریشه کن میشه راحت مشین

مرسی عزیزدلم انشالله