2777
2789
عنوان

دلم نمیخواد برم دیگه مدرسه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 46 پست
وایییی منم همینم😭این دوسالو دیگه به زوررررم که شده باید تموم کنم😭😭😭بعدش دانشگاه،حداقل دانشگاه هر ...

حداقل دانشگاه لازم نیست تست بزنی و....

حداقل دانشگاه محیطش نسبت به مدرسه خیلی بهتره و...

ولی همین تحمل کردنه هم سخته😂😭

کاربر آقا هستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه علاقه ای نداری یا کارو مهارتی رو دوست داری دنبال کنی آره ولی بعد ها حسرت این روز هارو میخوری میگ ...

ببین من هرجور شده باید دیپلممو بگیرم 

خودمم تصمیم بگیرم برای ترک تحصیل مامانم نمیذاره به هیچ وجه

ولی خب غذابه دیگه برام عذاااااااااااب

I'm just girl 🎀

الان نمیفهمی مدرک تو بگیر دووم بیار لطفا فکر نکن دنیای واقعی هم مثل اینستاگرام و نی نی سایته 

کم نیار خودتو دست کم نگیر🌱

آماده کمک به بچه های گل و گلاب انسانی🌱🤍

پس عزیزم اول باید دیپلمتو بگیزیبخون چیزی نمونده

چشم

ولی ببین درس خوندن که چیزی نیست 

اینکه هرروز صبح مجبور میشم ساعت ۶ صبح بیدار بشم غذابه برام

اینکه مجبورم فضای سمی کلاس و تحمل کنم عذابه برام

اینکه تکالیف های زیاااد میدن که کل روزت درگیره اونا میشی و اصلا وقت نمیکنی به خودت برسی و با خودت وقت بگذرونی عذابه

واقعا با وجود مدرسه هیچ کاری نمیتونم بکنم

نه ورزش میتونم انجام بدم درست و حسابی 

نه به تغذیه ام میتونم برسم

و نه زبان میتونم بخونم 

وای واقعا کاش تموم شه این کابوس😭

I'm just girl 🎀

سلام دوستان محصل😊امیدوارم که حالتون خوب باشه😉

به عنوان کسی که سالها از دانشگاهش هم میگذره اومدم تجربم رو بگم

برخلاف حرف همه ی معلم ها و اساتید محترم،من هررررگز دلم برای دوران تحصیلیم تنگ نشده(با اینکه خیلی خوشحالم که تا لیسانس ادامه دادم)

اماااااااا

دلم برای اون سنی که داشتم تنگ شده

دلم برای اون روزا و لحظه ها تنگ شده

دلم برای عزیزانی که اون سالها داشتم و الان ندارم تنگ شده

قدر مدرسه رفتن رو که نه،اما قدر این لحظه هاتون رو بدونید و سعی کنید که بپذیرید که با اینکه ممکنه مدرسه و درس براتون دلنشین نباشه اما درکنارش لحظه هایی رو دارید سپری میکنید که ارزشمند تر هستن....

موفق باشید🌺

چشمولی ببین درس خوندن که چیزی نیست اینکه هرروز صبح مجبور میشم ساعت ۶ صبح بیدار بشم غذابه براماینکه م ...

تو الان باید خواب بشی خانوم خب🥲

به موقع بخواب میدونی چقدر آسیب میزنی به خودت

بعد ها آنقدر وقت هست که تا صبح بیدار بمونی

تو نی نی سایت این وقت آخه گلی

سلام دوستان محصل😊امیدوارم که حالتون خوب باشه😉به عنوان کسی که سالها از دانشگاهش هم میگذره اومدم تجر ...

بهترین متنی که میتونستی برای شرح حرف دل من بنویسی🥲🩷

دقیقا منم نمیخوام این روزا سریع بگذره دلم میخواد فقط مدرسه تموم شه و بعد مدرسه سنم متوقف شه

I'm just girl 🎀
بهترین متنی که میتونستی برای شرح حرف دل من بنویسی🥲🩷دقیقا منم نمیخوام این روزا سریع بگذره دلم میخوا ...

میفهممت عزیزم🫂

اما متاسفانه تموم شدن مدرسه برابره با تموم شدن این روزها....

منم یه روزی این فکرارو داشتم اما کاش به این فکر میکردم که من چه منتظر تموم شدنشون باشم چه نباشم،این روزا میگذرن و تموم میشن

مثل روزایی که میگفتم ۱۸ سالم بشه دنیارو عوض میکنم😂۱۸ سالگیمم اومد و رفت و هیچی🫠

الکی حرص نخور گلی😉مدرسه و درس خیلی لذت بخش نیست اما به چیزای خوب دیگه فکر کن تا این سختی قابل تحمل تر بشه😉

حرفام نصیحت نیستاااا

یه درد و دل دوستانس😉

راست میگی🥲برم بخوابم که خستمم هستشببخیر💋

لطفا دیگه شبا قبل ۱۲ بخواب

بدنت الان بیشتر از همه به خواب احتیاج داره

پوستت و ناخون هات حتی 

خیلی مؤثره 

قرص ب کمپلکس اگه بیماری خاصی نداری بعد ساعت ۱۱ صبح خوبه انرژی زایی هست برا خودش

آزمایش بده اگه اوکی بود زینک حتما بخور 

ویتامین ها فراموش نمیزارن روحیه بد و منفی به تنت غالب شه

اینارو میگم چون خودمم سختی شو احساس کردم و دوست دارم بدونی این مرحله فاجعه و سختی با نگاه الان تو هست ولی در واقعیت نه🥲

دارم به زور تحمل میکنم در حد قبولی بگیرم که حداقل یه دیپلم داشته باشمایکاش امتحانا نهایی نبود اینجور ...

دانشگاه چرا نمیخوای بری🤷🏻‍♀

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا ججلیخ:)          https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊 تلاش میکنم تا به هدفی که دارم برسم 🎀چه شب بیداری هایی که تحمل کردم و تحمل خواهم کرد😴 خدایا کمکم کنم منم قول میدم صدمو بزارم عاشقتم خداجونم 💓میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀مهم آخرشه که شیرینه پس تحمل میکنم🙃یه بار شکست بدی خوردم ولی تونستم دوباره پاشم😊اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓

یه عده عقده ای دورهم جمع شدن😂🤦🏻‍♀️

ای بابا🤣🤣🤧

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا ججلیخ:)          https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊 تلاش میکنم تا به هدفی که دارم برسم 🎀چه شب بیداری هایی که تحمل کردم و تحمل خواهم کرد😴 خدایا کمکم کنم منم قول میدم صدمو بزارم عاشقتم خداجونم 💓میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀مهم آخرشه که شیرینه پس تحمل میکنم🙃یه بار شکست بدی خوردم ولی تونستم دوباره پاشم😊اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓