2777
2789

تاپیکهای قبلم توضیح دادم سرنوشت تلخ و نکبت بارمو

شوهر بیشرفم بهم گفت مهریت و ببخش ببرمت سر زندگی منم مجبوری قبول کروم از ۲۱۴ تا بخشیدم ۳۰ تا سکه موند بغد منو با نقشه برد خونش ی هفته ای من جهاز بردم همه چیمو بروم اونجا بعد چند وقت همش الکی رو مخ میرفت هی اعصاب خردی میکردن بیشتر از قبل آخر ی روز دعوا انداخت خودشو زد انداخت گردن من از من شکایت کرد رفتیم دادگاه خودزنیش مشخص شد 

خلاصه بکم ک منو از خونه پرت کرد بیرون بدون حجاب با کمک مادر و دوست مادرش ک خانم مطلقه ای هست و بچه های بزرگ داره و مادرشوهرم از دوستش ی من قبلا چیزای بدی میگفت 

خلاصه ک روز دعوا و کلا هر روز تو زندگی ک بودم صدا از من ضبط میکرده!!!!!

خاهرشم همینجوری یود وقتی از شوهرش میخاست طلاق بگیره 

خلاصه بعد این ماجراها برده صدای منو داده مردای غریبه گوش کنن چون وقتی خودش و زد بهش گفتم حر و م ز ا د ه عمدا اینو میبره بقیه گوش کنن ک بگه من بی ادب بودم!!!!این اولین و آخرین حرف زشتی بود ک بهش زدم شما بودین نمیگفتین؟؟؟ 

همه چیم خونشه و بهم نداد حتی مدارک شناساییمو هیچیمو برای جهیزیه اقدام کردم هنوز دادگاه تشکیل نشده 

کلا تماس تلفنی همه چیو ضبط میکنه نمیدونم این چی بود گیر من بدبخت افتاد 

عزیزم چقدر ناراحت شدم شما گیر چه خانواده بدی افتادین

خدا کمکت کنه 

من بودم فحشای بدتر از این میدادم بعدم 

با قابلمه میزدم تو سرش حداقل دام خنک شه 

ته تهش میخواست بره شکایت کنه ۴۰ تومن دیه بگیره که ارزشش داشت 

بعدم ننشوووووو جر میدادم خداشاهده

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔

خدایی این نر ها رو از کجا پیدا میکنید🗿

خدا رو شکر خلاص شدی از دستش

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا ججلیخ:)          https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊 تلاش میکنم تا به هدفی که دارم برسم 🎀چه شب بیداری هایی که تحمل کردم و تحمل خواهم کرد😴 خدایا کمکم کنم منم قول میدم صدمو بزارم عاشقتم خداجونم 💓میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀مهم آخرشه که شیرینه پس تحمل میکنم🙃یه بار شکست بدی خوردم ولی تونستم دوباره پاشم😊اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐

کسی ک هزار جور بلا سرش اوردن بعدم رفته طرف درخواست طلاق داده کاری کرده مهریشم ببخشه این همه داره از شوهرش بد میگه بعذ از اون ور التماس میکنه ک همون شوهر برگرده ب نظرت ادم نرمالیه؟؟ کسی ک دوتا کاربری داره 6تا تاپیک تکراری با این میزنه6تا با اون یکی تمام تاپیکا کلمه ب کلمه تکراری ادم نرمالیه؟مریض روحی بودن شاخو دم نداره ک. این همه داره بدمیگه از شوهره طرف بلاکش کرده بعد میره منت میکشه ک بیا منو ببرزندگی کنیم 

از فامیلای شوهرمه فک کنم 😄

آبروی تموم دخترارو ی تنه بردی انقد بی عزت نفسو اویزونی... عملا تورو نخواسته ب قول خودت خانوادش داغونن مریضن مشکل دارن چرا پس له له میزنی ک برگرده شوهرت؟؟؟