2777
2789

تروماتیزه شدم بخدا من اینطوری نبودم خیلی امید داشتم فک نمی‌کردم پسرا همشون بدن دید مثبت داشتم این اواخر یک سری اتفاقات افتاد انقدر حالم بد شد گفتم من دیگ حالم از این چیزا بهم میخوره فقط پیشرفت خودم و مسیر خودم و شروع کردم ورزش سنگین و ....

امروز دوستم داشت می‌گفت با پارتنرش به مشکل خورده فلان ناراحت بود گفتم این چرت و پرتا ارزش اعصاب خوردی ندارع خیلی ناراحت شد ولی چیکار کنم دست خودم نیست بنظرم تمام این روابط پوچ و اشغال میاد 

اصلا یجوری‌شدم کهیر میزنم این چیزارو میشنوم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید چهارچوب سفت و سخت داشته باشید ، چهارچوب سخت فقط ادمای سالم و نگه میداره ، ات اشغالا همون اول کاری میرن ببینن پروژه سختیه 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
منم اینطور شدمروز ب روز هم از جنس مخالف متنفرتر میشم

دیگ نمی‌خوام با هیچکس آشنا شم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
راجب خودت اینجوری باشی اشکال نداره ولی به مردم اینا رو نگو

خب نشسته گریه زاری می‌کنه بنظر من احمقانه میاد درصورتی ک قبلا فکر نمی‌کردم احمقانس ولی الان کسی بخاطر پارتنرش به خودش صدمه بزنه یا آسیب بزنه بنظرم خیلی احمقانس نمیتونم همدردی کنم 

منم اینطور شدمروز ب روز هم از جنس مخالف متنفرتر میشم

اصلا نتونستم باهاش همدردی کنم که بخاطر همچین موضوعی ناراحت باشه زور زدم ولی نشد

باید چهارچوب سفت و سخت داشته باشید ، چهارچوب سخت فقط ادمای سالم و نگه میداره ، ات اشغالا همون اول کا ...

مثلا چیکار کنیم 

ادمای دو رو پنهون کار و دو دوزه باز رو همون اول متوجه شیم

من تو شخصیت شناسی واقعا افتضاحم

مثلا چیکار کنیم ادمای دو رو پنهون کار و دو دوزه باز رو همون اول متوجه شیممن تو شخصیت شناسی واقعا افت ...

سریع احساسی نشید ، از چهارچوب های سفت و سختتون بگید ، ارتباط فیزیکی و تاچ ممنوع ، تا دیر وقت بیرون بودن ممنوع ، زمان رابطه فقط ۶ ماه بعدش یا خواستگاری یا کات ، ۲۴ ساعت پیام دادن زنگ زدن ممنوع ، باید بگی کار داری و همش بیکار نیستی ، خودتونو ساده لوح نشون ندید ، یه دختر جدی و سعت و سخت باشید 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد