2821
2789

من یه مادرمجردم . که شغل درست حسابی ندارم وسی سالمه . بنظرتون چه کاری رو راه بندازم که هم بچه م برسم هم درامد داشته باشم ،لطفا نی نی سایتی ها راهنمایی کنید .یااونایی که وضعیت مشابه من دارن و راهنمایی کنید.

اگه سرمایه داری مغازه اینا بد نیست 

اگه مغازه نداری و روابط اجتماعیت خوبه تو خونه لباس بخر بفروش 

یا هرچی دیگه آنلاین شاپ بزن و ....

به هر حال نیاز به سرمایه داره

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 
اگه سرمایه داری مغازه اینا بد نیست اگه مغازه نداری و روابط اجتماعیت خوبه تو خونه لباس بخر بفروش یا ه ...

درسته عزیزم .دوبار لباس اوردم از شهریار ولی توخونه خوب فروش نمیره ازهمسایه ها وفامیلا خرید کردن .درسته جنس نموند ولی خونه خوب نموند

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اگه سرمایه داری مغازه اینا بد نیست اگه مغازه نداری و روابط اجتماعیت خوبه تو خونه لباس بخر بفروش یا ه ...

جنس باید از تهران بزرگ  بیارم ولی با بچه امکان پذیرنیست برم . 

تو تولیدیا نمی‌تونی کار کنی

چرا همتون امضاتون نوشتید لایک نکنید؟؟ لایک نشونه ادبه همتونو لایک می کنم. زن هستم آقایون تو تاپیکام شرکت نکنند. سایت زمانی قشنگ بود که سعی می کردیم بهم کمک کنیم نه بیایم عقده هامونو خالی کنیم. متنفرم از کاربرای فیک لعنت به اونی که زندگی ما رو این طوری کرد سالای جوونیم داره بیخود میگذره 😭😭

آنلاین شاپ لوازم آرایشی و محصولات پوستی و بهداشتی 

منشی مطب و اینا 

فروشنده فروشگاه های زنجیره ای

کاشت ناخن و مژه 

ما دوتا از اشناهامون مثل شما یکیشون داخل خانه ی بازی کار میکنه یکیشون هم داخل دادگاه ولی دقیق نمیدونم چه کاری

اشک شو،اما نه تو غم.

اگه شرایطشو‌دارین توی خونه کیک و‌دسر درست کنید به کافی شاپ ها بفروشید، غذا درست کنید برای خودتون تراکت چاپ کنید به مردای مغازه دار بدین چون اکثرا دنبال غذای خونگی هستن. به نظرم شما که مادر هستین با پخت و پز میتونین درامد خوبی داشته باشین

یه باررفتم تو کیک پزی ظرفشور بودم... رفتم تو خیاطی اتوکارشدم نشد . تکنسین داروخانه تزریقات خوندم ... ...

افق کوروش چی

چرا همتون امضاتون نوشتید لایک نکنید؟؟ لایک نشونه ادبه همتونو لایک می کنم. زن هستم آقایون تو تاپیکام شرکت نکنند. سایت زمانی قشنگ بود که سعی می کردیم بهم کمک کنیم نه بیایم عقده هامونو خالی کنیم. متنفرم از کاربرای فیک لعنت به اونی که زندگی ما رو این طوری کرد سالای جوونیم داره بیخود میگذره 😭😭

پرسیدم گفتن ساعت کاری زیاده

الان هیچ منبع درآمد نداری؟

چرا ی مقدارناچیزدارم

خدا رو شکر پس اگه داری زیاد سخت نگیر خدا ایشالله یه کار خوب برات جور میکنه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز