2777
2789
عنوان

بنظرتون رفتار این معلم عادیه یا من فک میکنم بی حیاعه

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 23 پست

عادی نیس ولی اون میخواد عادی سازی کنه یه چیزایی رو چون میدونه معلما و مربیا خیلی میتونن تاثیر بذارن رو بقیه

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگ چجور نخ بده ب شوهر مردم

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

چه باباهای هویج و هولی که نزدن تو دهنش تا الان 

خاک تو سر همشون با هم

اگه میتونی دخترت رو ببر یه جا دیگه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

چه باباهای هویج و هولی که نزدن تو دهنش تا الان خاک تو سر همشون با هماگه میتونی دخترت رو ببر یه جا دی ...

من شوهرم نمیاد، از یه طرف دخترم عادت کرده چون سنش کمه میترسم جای دیگه سخت دوباره عادت کنه واسه همین فعلا دارم تحنل میکنم