2777
2789
عنوان

شوهرم نمی‌ذاره برم خونه مادرم خدا دردمو به کی بگم 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 20 پست
عزیزم وقتی دلت اشوب شد قران بخون ذکر بگووایت الکرسی بخون،ولی زنگ نزن، وقتی اومد ازش تشکرهم بکن که بچ ...

شوهر من تاحالا دست بلند نکرده ولی میدوووونم که ازش بر میاد بزنه بخاطر همین خیلی باهاش راه میام ولی دست خودم نیس وقتی از بچم خبر نداشته باشم عذاب میکشم تا برگرده 

اونم هر چند وقت یکبار اینجور می‌کنه تا یادم نره میتونه بچمو بگیره

همش میخواد بهم برسونه مه اختیار همه چی با اونه 

مثلا چه هزار راهی؟ نمیخورتشکه. بعدا وقتی بچه خودته اون همچین حقی ندارا که نزاره بری؟ بردا روز تو دلی ...

انقدر عاجزم در برابرش که خدا میدونه

نمیدونم برام دعا گرفته یا خودم آن‌قدر میترسم ازش

آخه خیلی بد رانندگی میکنه فکرشو بکن میندازه تو شل گیر جدا از سمت راست سبقت میگیره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماهم حساسی زنگ زدی جواب ندادتخت میخوابیدی خودشولوس نکنه

آخه خیلی بد رانندگی میکنه فکرشو بکن میندازه تو شل گیر جاده از سمت راست سبقت میگیره من هروقت باهاش میرم یجایی سکته میکنم از ترس