2777
2789
عنوان

حاملم شوهرم کتکم زد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 27 پست
اولین بار بود فعلا رفت حموم

خیلی وقته ازدواج کردید؟ 

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن

سربسر این حیوونا نباید بزاریمشوهر منم همینه باور کن حاملم کتکم زده به خاطر خانوادش خدا لعنتش کنه

خدا لعنت کنه خودشون و خانوادشون ایشالا😭😭😭بچت چیزیش نشد همش میترسم چیزیش بشه😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا لعنت کنه خودشون و خانوادشون ایشالا😭😭😭بچت چیزیش نشد همش میترسم چیزیش بشه😭

هنوز دنیا نیومده

امشبم فقط گفتم چرا موز نگرفتی چنان داد زد سرم فحشم داد دستمو کشید

چون بچم کم وزنه تو شکمم . ولی میگه اینهمه چیزی گرفتم جرا اونا رو‌نمیبینی . خب خوار و ببار گرفته با یه مقدار نارنگی ترش.

اصن به لحن خوب گفتم وحشی شد

سلام به شیراز عزیزم شهر عشق و غزل.خدایا فرزندان گلمو به خودت سپردم

چجوری😭عکسم دارم از دست و پام

چجوری نداره میری کلانتری بهت نامه میدن برای دفتر خدمات قضایی و پزشک قانونی    فقط چون خانوادگیه کلانتری میگه زنگ بزنیم بهش برید مشاوره خود کلانتری    اگر قبول کنی دیگه شکایت ثبت نمیکنن 

نه ی سال

نباید بذاری عادت کنه به کتک زدن. 

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن

جات باشم حداقل كاري كه ميكنم خودمو ميزنم به حال بدي و مريضي تا صب آواره دكتر و بيمارستانش ميكنم دنبا ...

باورت میشه داد زدم گفتم وای دلم گرفت گفت برام مهم نیس دیگه بمیرین جفت تون🙂🙂🙂