2777
2789

که بدون اجازه ام به بچم دست نزنید درسته دوسش دارید وفلان ولی به من مادر استرس ندید قشنگ هم مشخص بود منظورش خانواده شوهرشن. چرا بعضی عروسا اینطورین باید یکی مثل خانواده شوهر من گیرشون میومد که به بچتون نگاه هم نمیکردن ودلتو میشکستن ‌. نمیدونم شاید حق داره ولی من وقتی میرفتم خونه مادرشوهرم هیچکی به بچه ام توجه نمیکرد فقط درحد یه لبخند اونم از دور همین چیزا باعث شدازشون  دور بشم روز به روز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئن باشید خانواده شوهرش‌ فقط نیست همون افراد بیرون هم که میبینن‌ هست و حق داره

صورت بچه داغون میشه بر از جوش و آکنه میشه بهش حق میدم و منم اگر روزی مادر بشم نه تنها مجازی بلکه حضوری تذکر میدم

عضو