ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
کافیه یه روز فقط یه روز خسته بشی انقدر زود میخابیا .کار .بدو بدوی بیرون از خونه .خانه داری .بچه داری .درس .باشگاه ورزش و هزار تا چیز دیگه .ینی دنبال یه ثانیه میگردی که سرتو بزاری فقط روی بالش و بخابی
من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو فکرت درگیر ..شوهرت مشخصه از اینایی که فکرش درگیر نیست یا بیخیاله کلا .بعضیا شاید بگن شوهرت خسته میشه ولی این ربطی نداره..مثلا شوهر من یوقتا تا ساعت ده سرکار وقتی میاد خوابش نمیبره میگه فکرم درگیر،بیشترم درگیر کار و شغلشه
من فکرکنم ادمایی که خیلی ریلکسن وسخت نمیگیرن زود خوابسون میبره
دقیقا ..خواهرم یه برادر شوهری داره اینقد شاد وشنگول و بیخیاله ،بعد خواهرم تو عقد بودن میگه با شوهرم تو اتاق خوابیده بودیم ،یهو اومد تو ،جاشو انداخت خروپف خوابید😁😂😂میگه اصلا ما رو ندید به این سرعت خوابش برد ..
باشگاه پیاده روی، کارای بیرون ، فعالیت چند ساعت بی وقفه ، و.. یعنی آنقدر خسته میشی دوست داری زودتر بیهوش بشی
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...