2777
2789
عنوان

بعضی از نوزاد دارها چرا اینجورین

628 بازدید | 33 پست

قبول دارم به هیچ عنوان دیگران نباید بچه رو بوس کنن یا به صورتش دست بزنن این بحث مربوط ایمنی نوزاد هست اما بعضی از مادرها شورش رو درمیارن مثلا رفته بودیم دیدن نوزاد یکی از اقوام نزدیکمون حال مادر رو بپرسیم و هدیه ببریم. مادر حتی نوزادش رو از اتاق بیرون نیاورد صورتش رو ببینیم. با اینکه چند بار هم نوزاد بیدار شد. همه هم ذوق داشتن بچه رو ببینن. حتی از مادر شوهرش شنیدیم که خیلی ناراحت و دلخوره چون عروسش نمیزاره تنها نوه‌اش رو بغل کنه یبار اومد بغل کنه عروس با اخم گفت دست نزن بهش. حالا همین آدم بچه‌اش که نوزاد نمیمونه یروز محتاج این میشه کسی دو ساعت بچه‌اش رو نگه داره که خب من باشم با این رفتار کمکی نمی‌کنم. شما موارد اینجوری پیش اومده براتون؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم نوزاد خیلی دوست دارم اصلا نوزاد که میبینم ذوق میکنم 

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

شما نمیدونین هورمون های مادری که تازه بچه به دنیا اورده یا افسردگی بعد زایمان چقدر میتونه وحشتناک باشه 

من خودم اگه یه دیقه بچمو از کنارم برمیداشتن یا بغلش میکردن قلبم وایمیستاد حتی به شوهرمم میترسیدم بچه رو بدم

اینکه شورشو در اوردن جای خود

ولی ما زن ها وقتی برا اولین بار مادر میشیم

یه حس ترس داریم

انگار میخوان بچمونو ازمون بگیرن

نمیدونم درک میکنی یا ن

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

شما نمیدونین هورمون های مادری که تازه بچه به دنیا اورده یا افسردگی بعد زایمان چقدر میتونه وحشتناک با ...

وای حرف دلمو زدی

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲