2777
2789

میان سینما موقع پخش فیلم یا با تلفن حرف میزنن یا کلیپ گوشی شون می‌بینند 

یا با دوست پسرشون درباره سفر ترکیه که چندسال پیش رفتن حرف میزنن😐😐😐

خدا الحمدالله نعمت پا داده و سینما یه در خروجی داره میتونن وقتی خوششون نمیاد یا حوصله شون سر رفته از سینما خارج شن

(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫)     با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃      من حسابم ز همه مردم این شهر  جداست  / من امیدم به خدا بعد خدا  هم به خداست ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مکانشونه😂

😐😐😐😐

پس اونایی که فیلم میخوان ببینن کجا باید برن ؟

(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫)     با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃      من حسابم ز همه مردم این شهر  جداست  / من امیدم به خدا بعد خدا  هم به خداست ❤️

خیلی از مردم شعور خیلی چیزارو ندارن جانم ، طرف تو منظر عموم رفتارایی میکنه که باید تو خونه تو خلوت خودش انجام بده ، فین کردن ، باد گلو ، با صدای بلند صحبت کردن ، زوم کردن تو چشم خلق الله ، حرف زدن تو سینما ، عادی تریناست

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
تذکر بده

تذکر فایده نداره لج کردن حتی نور انداختن توی چشم 

اومدم فیلم ببنم حوصله بحث و درگیری ندارم

من فکر کردم میخوای یه چیز دیگه رو بگی..

مثلا چی