2777
2789
عنوان

رفتیم زن بگیریم اعصابم داغونه

| مشاهده متن کامل بحث + 2073 بازدید | 76 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا رحمت کنه مادرت رو روحش شاد ،پدرت هم نمیتونه همیشه تنها بمونه خوب کاری کردین رضایت دادین ، ایشالا بهترینا واستون پیش بیاد 

الان بنظرم خودخوری نکن خواسته محبت و مهربونیش رو نشون بده ندونسته چجوری و چی داره میگه،  از در دوستی وارد شین، بیخودی اختلاف درست نکنین بین خودتون جز اعصاب خوردی چیزی نمیمونه

یعنی چیزی به اون خانوم نرسه؟؟

من که به همسرم گفتم اگه من مردم وخواستی زن بگیری باید همه اموالی که طی سالها جمع کردیم بزنی به نام بچه هام.بعد برو هر کی خواستی بگیر..نه راستش دوست ندارم از زندگی مشترکم با همسرم چیزژ به کسی غیر بچه هام برسه .شوهرم ناراحت میشه زن نگیره۰😅

من که به همسرم گفتم اگه من مردم وخواستی زن بگیری باید همه اموالی که طی سالها جمع کردیم بزنی به نام ب ...

راه حل خوبیه برای اینکه کسی باهاش ازدواج نکنه نه بخاطر اینکه اموالشو بخواد،منم باشم با پسری که چیزی نداره ازدواج نمیکنم چه پسربچه باشه چه زنمرده،چه بچه داشته باشه چه نداشته باشه

گدایی که نمیخوام برم

عزیزم موقع کنکور دنبال حاشیه سازی و زن گرفتن چی هستید ..اصلا این کار را نکنید..فعلا کارها را بین خود ...

هیچکی به من اهمیت نمیده

استخاره هم کردیم امشب خیلی بد در اومد گفت تنها کشی میشه 

اره خوشحال میشم کسی باهاش ازدواج نکنه.اگه کسی زنش بشه روحم در عذابه

ولی برای من مهم نیس 

مهم اینه که الآن و در بودم برام کم نمیذاره دوسم داره و عاشقمه،احتراممو داره یه خفه شو یا بیتربیت بهم نگفته تا حالا،و درکم میکنه و چیز پنهونی ازم نداره،اینجوری اشباع میشم و بعد مرگم دوس دارم در آرامش باشه حتی در کنار یه زن دیگه

زبون ک داشتی. بگو ن نیاز نیس یاد بگیرم دوسندارم خونه بابام کار کنم

از اول حرفاتو بگو بعد نگ چرا ظرف نمیشوری چرا خونه رو جارو نمیزنی

کارای شخصی مسلما با خودته .تمیز کردن اتاق. شستن و اتو زدن لباسات ولی غذا پختن و جارو و گردگیری با خودش 

اینو میگفتی ولی بعد کمکشم میکردی

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙