2777
2789

اکسم مثل خودم معلم بود. بعد کار مند بانک شد همون موقع ها مامانش که منو نمیخواست انقدر تو گوشش خوند وقت ازدواجته و دختر بهش معرفی کرد که رفت با یکی دیگه. حس میکردم چه کیس خفنی رو از دست دادم . واااااو کارمند باااانک🥲 با حسرت به تابلو های بانک تجارت نگاه میکردم. 

سه سال بعدش با یکی ازدواج کردم درامدش سه برابر اون بود. دلم میخواد یه بار که با شوهرم پشت ماشین جدیدمون بودیم منو ببینه و بسوزه که چه احمقی بود فکر کرد حالا که کارمند بانک شده لیاقتش بیشتر از ایناست و منو رها کرد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣😂❤️❤️خوشحالم که خوشبخت شدی

میدونی من وقتی کلی براش دعا کردم تو ازمون بانک قبول بشه و بعد که قب‌ل سد از دستش دادم حس میکردم من لایق نیستم. اون از من سطحش رفته بالاتر که منو نخواسته 

چقدر من غصه داشتم سر این طرز فکرم واقعا 

خیلی بچه ای و واقعا هنوز توو حسرتشی ک همچین احساس کودکانه ای داری واییی برم با بنزمون جلوش‌ پز بدم ت ...

من واقعا اینطور نیستم اما اون وقتی شغلشو عوض کرد حس کرد من دیگه در سطحش نیستم. به خاطر اینکه واسه این دلیل منو رها کرد دلم میخواد یه بار بسوزونمش 

میدونی من وقتی کلی براش دعا کردم تو ازمون بانک قبول بشه و بعد که قب‌ل سد از دستش دادم حس میکردم من ل ...

اکس منم تقریبا همینطوری رفت🙂

یه روز اومد بهم گفت من باید با فلانی ازدواج کنم. خدافظ...

و من موندم و یه دل شکسته و این حس که مگه من چی کم داشتم؟ زشتم؟ 

خوشحالم که تو خوشبخت شدی

من هنوز منتظر خوشبختی ام

کاربری دست دو نفره. 

من واقعا اینطور نیستم اما اون وقتی شغلشو عوض کرد حس کرد من دیگه در سطحش نیستم. به خاطر اینکه واسه ای ...

همین ک خدا بهت نشون داد لیاقتت کسی بالاتر از اونه واسه ات کافی باشه 

بعضیا عقده ای و بی لول هستن شما ک نباید خودتونو در حد اونا بیارید پایین

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸