2777
2789
عنوان

تورخدا بیاین خیلی مهمه بچم حالش بده

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 79 پست
باشه عزیزم ممنون انشالله خدا دهنت بشنوه چون خیلی میترسث از عصری همش گریه میکنم تا حالا نه تو خونه م ...

جاهای شلوغ نبرش تو زمستونا سعی کن کسایی که اطافشن مریض نباشن بچه ها سیستم ایمنی ضعیفی دارن باید برای تقویتشون هم غذا و شیر خوب بخورن هم شربت تقویتی بخصوص زینک و مولتی ویتامین.. منم خودم نصف موهام سفید شد تا اینارو یادگرفتم درکت میکنم

یارب نظر توبرنگردد.برگشتن روزگار سهل است.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جاهای شلوغ نبرش تو زمستونا سعی کن کسایی که اطافشن مریض نباشن بچه ها سیستم ایمنی ضعیفی دارن باید برای ...

من زیاد بیرونم نمیرم این دفعه هم باباش سرما خورده بود بچمو گرفت بعد منو 

الان دو روزه غذا هم نخورده اشتها نداره  مولتی ویتامینو اهنم میدم نمیخوره قطره ها شم به زور میدم دیگه خسته شدم بخدا

من زیاد بیرونم نمیرم این دفعه هم باباش سرما خورده بود بچمو گرفت بعد منو الان دو روزه غذا هم نخورده ا ...

اهنشو فعلا قطع کن تو تب و بیماری هیچ وقت اهن نده اصرار به غذا هم اصلا بهش نکن که بالا بیاره همونم بزار هر چی میلش میکشه بخوره. بعد بیماری قطره اهنشو بهش بده میدونم خیلی سخته ولی باید تحمل کنی

میگم الان که خوابه گلاب بزنم پاشویه کنم اشکال نداره از خواب نمیپره🥲

نه الان نزار بزار بخوابه اگر تبش کنترل شدس دمای خونه هم پایین باشه لباساشم خیلی کلفت نباشه یا چنتا با هم فعلا باید جاش خنک باشه ولی حواست باشه لرز نکنه 

میگم الان که خوابه گلاب بزنم پاشویه کنم اشکال نداره از خواب نمیپره🥲

بچه رو اذیت نکن بروفن بده منم دعا کن برا تب زیلد فقط بروفن اثر داره پاشویه اینا افسانست دوتا بچه دارم دوروبرمم دیدم که استامینیفن تاثیر نداره

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج