2777
2789
عنوان

تورخدا بیاین خیلی مهمه بچم حالش بده

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 79 پست
نه بیرجندم اطفال نداره بیمارستانش شهرستانم

انشالله چیزی نیست خودت مراقبش باش فقط تا صبح نخوابی 

پیازم خیلی خوبه واسه تب

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره عمومی بردم اینجا اطفال نداره بخوام ببرم اطفالم سه ساعت راهه بعدشم باید از یه روز قبلش نویت بگیرم

خب همین دیگه

من یکبار اینکارو‌کردم

بچم‌ خوب نمیشد .فقط مریضیش انگار کنترل میشه دیگه خوب نمیشد

سریع بردمش اطفال دارو‌های دیگه داد خوب شد

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست

ببین اولین کار اینه تو تب بالا هر چهار ساعت استا اونم دوبرابر وزنبدی. جواب نداد بروفن میدی نصف وزن..صبر میکنی نیم ساعت تا دارو اثر کنه اگر تب سرکش بود نصف شیاف دیکلوفناک براش میزاری. بعد تن شویه میکنی یعنی با پارچه و اب ولرم نه سرد.. کشاله روناش زیر بغلش شکمشو و سرش رو پارچه میزای و هی برمیداری... اب مرتب بده بهش یکم گلاب بریز توش گلاب خنک میکنه بدنشو اگر دیدی نصفه های شب داره میره بالا و جواب نمیده و تب از 38گذشت حتما ببرم تا امپول او سرم براش بزنن نترس از سرم بهترین دارو همون امپوله که تو سرم میزنن براش هم تبش قطع میشه هم اب بدنش که از دست رفته برمیگرده... تب ویروسی دوتا سه روز طول میکشه اما تب عفونی مثل سرماخوردگی که گلو و گوش چرک کنه علاوه بر تب بر نیاز ب انتی بیوتیک اونم زیر نظر پزشک داره تا تب و عفونت برطرف بشه.. سلامت باشید

یارب نظر توبرنگردد.برگشتن روزگار سهل است.
چشم باشه الان میزارم براش

بی بلا دعا میکنم سریع حالش خوب شه عزیزم یه ساعت دیگه میخوام قرآن بخونم اسمشو بهم بگو

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

ببین اولین کار اینه تو تب بالا هر چهار ساعت استا اونم دوبرابر وزنبدی. جواب نداد بروفن میدی نصف وزن.. ...

چشم 

گلو وگوشاشو چک کردن گفتن مشکلی نیس  دندونم داره در میاره از این نیس یعنی

چشم گلو وگوشاشو چک کردن گفتن مشکلی نیس دندونم داره در میاره از این نیس یعنی

دندون تب بالا نمیده دمای بدن بالا میره ولی نه اینجوری سرکش.. نگران نباش دست و پاتم گم نکن این تب ویروسیه تب تندم زود به عرق میشینه فقط کنترل کن تب رو و دارو رو سر وقت و به اندازه بده زود خوب میشه انشاالله

یارب نظر توبرنگردد.برگشتن روزگار سهل است.
مرسی عزیزم لطف داری 😍امیر سام

عزیزمی حتما یادم میمونه

دندون تب بالا نمیده دمای بدن بالا میره ولی نه اینجوری سرکش.. نگران نباش دست و پاتم گم نکن این تب ویر ...

باشه عزیزم ممنون  انشالله خدا دهنت بشنوه چون خیلی میترسث از عصری همش گریه میکنم تا حالا نه تو خونه مون بچه کوچیک داشتیم نه دیدم جایی🥲🥲