2777
2789
من دفعه دوم قبول شدم بار اول به خرده حرکت کردیم گفت نگهدار دفعه بعد بیا

چرا😄

من یبار رفتم فقط نگاه کردم، یه پسره همینکه ماشینو روشن کرد که حرکت کنه ماشین خاموش شد😂😂 چقد خندیدم اون روز

ایشالله که قبول میشی میزنی تو دهن اونا که گفتن نمیشهمن خودم بار دوم قبول شدم ولی زیاد بودن کسابی که ...

چقد ذوق کردم گفتی ازم انرژی خوبی گرفتی

حالم بد بود بابت ی چیزی اینو خوندم نمیدونم چرا خوشحال شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دفعه اول خیلی با اعتماد بنفس و تمرین زیاد رفتم ر شدم😂دفعه سوم بعد یکسال بدون هیچ تمرینی رفتم قبو ...

منم خیلی تمرین کردم همه چیم خوبه ولی یهو فردا گند نزنم😐😂

چقد ذوق کردم گفتی ازم انرژی خوبی گرفتیحالم بد بود بابت ی چیزی اینو خوندم نمیدونم چرا خوشحال شدم

خداروشکر ایشالله همیشه حالت خوب باش❤️

حالا فردا قبول شو ببین اون چه حالی بهت میده من تا دو روز دو ابرا بودم😂

خداروشکر ایشالله همیشه حالت خوب باش❤️حالا فردا قبول شو ببین اون چه حالی بهت میده من تا دو روز دو ابر ...

😂😂

خیلی دلم میخاد زودتر حرفه ای شم  برم اینور اونور یکم مستقل شم، با خانواده ای که من دارم انگار حبسم تو زندون دریغ از کوچکترین تفریح و گردش و آزادی 😐