2777
2789
عنوان

بیاااا شکرگذاری امشبو بنویس ❤️

112 بازدید | 18 پست

واسه اتفاقی ک دوس داری بیوفته یا افتادع شکرگذاری کن 

خداجوننمممم شکرت شکرت شکرت

شکرت واسه وجود قشنگت 

شکرت هستی کنارمی نمیزاری اذیتم کنن 

خدایا ازت ممنونم بابت اتفاقای قشنگی ک سرراهم قرار داره 

خداایااا شکرت بش رسیدم

شکرت دوسم داره و دلتنگم شد و برگشت

شکرت امشب خبر خوش شنیدم 

شکرت امشب با خوشحالی سرمو رو بالشت میزارم شکرتتت فردا با خبر خوب بیدار میشم 

خدایاااااا شکرت دستایی ک سمتت درازکردیم پر برگردوندی قربونت برم ❤️ 🥺 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

خدایا تو خدای معجزه های بزرگی میدونم برام معجزه میکنی قربونت بشم 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

خداجونم خیلی دوستت دارما شکرت هستی 

خدای مهربونم شکرت منو عشقمو قسمت هم کردی

شکرت تو خاستی ک من ب تنها آرزوی زندگیم برسم شکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداجونم شکرت پیامی ک منتظرشم دریافت کردم

خدایا شکرت مث آب خوردن ولم کرد شد بدترین داغ برام

خدایا شکرت عین خیالشم نبود خدایا شکرت همیشه دلمو میشکونی

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

خدایا شکرت بابت دختر بودنم
خدایا شکرت بابت اینکه قراره مهندسی کامپیوتر یه دانشگاه خوب بیارم

خدایا شکرت بابت سقف بالای سرم

خدایاشکرت بابت ضوفاژ بغل تختم

خدایاشکرت بابت علیرضا

خدایاشکرت بابت اینکه همیشه هوامو داری

خدایاشکرت بابت حس قشنگ عشق ورزیدن و عشق گرفتن

خدایاشکرت بابت مامانم

خدایاشکرت بابت بودنت

فقط 36 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱

برای منم دعا کن خدایا شکرت واسه سلامتیم واسه امروز ک خوب گذشت بخاطر خانوادم خدایاشکرت واسه رزقی ک می ...

برات صلوات میفرستم عزیزم منم اینا نشده اینجوری میگم بشه ان شاالله 

خدایا شکرت به خاطر شغل خوبی که بهم دادی

شکرت به خاطر خانواده خوبی که بهم دادی 

شکرت چون مایه ی افتخارمن

خدایا شکرت به خاطر شوهرم چون همونیه که میخوام

شکرت به خاطر ماشینی که خریدم

شکرت به خاطر سلامتی مون🌱

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.