2777
2789
عنوان

هر کسی می‌ترسه نیاد

83 بازدید | 7 پست

بچه هام شیر به شیر هستن اصلا خواب راحتی ندارن وقت های که آیت الکرسی و چهار قل میخونم خواب میبینم که یه موجود میخوام بکشم چند شب پیش خواب دیدم از تو آیینه در آوردمش میخواستم بکشم 

یا تو خواب دیدم از توی دره میخواستم بندازمش هی بهش میگفتم اشهد ان لااله الاالله بگو نمی‌گفت

دخترم هم یه روز یه جا خیره بود می خندید 

نمی‌دونم اینا بهم ربط دارن؟

یا یه بار اومد تو خوابم بچه کوچک ام برده بود هی میگفتم بچه ام بیار دیگ پام تو این خونه نمیزارم 

خونه مال برادر همسر که

نظر شما چیه 

به نظر من خودت و بچه هات حرز امام جواد بندازید مخصوصا بچه ها که موچودی اذیتشون نکنه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

وقتی میخوابین بالا سرتون قران بزار نون بزار 

اگه درست حسابی میخوابی چاقو بزار زیر بالشت

حرز امام جواد بگیر

همه گوشه های خونه سرکه بریز، بقره یا هر سوره ای دیگه ای که میخوای بزار تو خونه پخش شه اذان بزار تو خونه پخش شه اگه حالتون خوب شد با اینا پیش یه دعانویس برو برای باطل کردن

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یادمه قدیما وقتی نوزادی یه جا نگاه میکرد میخندید میگفتن شیطان داره میخندونتش😂 همه نوزادا همینن 

یکم حال خوابای خودت نگران کنندس 

من یادمه قدیما وقتی نوزادی یه جا نگاه میکرد میخندید میگفتن شیطان داره میخندونتش😂 همه نوزادا همینن ی ...

نه دخترم نوزاد نیس نزدیک دو سالشع 

پرسیدم ازش چیزی نگفت

نه دخترم نوزاد نیس نزدیک دو سالشع پرسیدم ازش چیزی نگفت

آها خداروشکر 

تو عطاریا یه نوع اسپند هست توش چیزای رنگی رنگی داره از اونا بگیر روزای فرد نزدیک اذان دود کن میگن خوبه

آها دارم تو خونه فردا دود بدم

نه روزای فرد نیم ساعت مونده به اذان مغرب تو کل خونه بگیر

برا من طلسم زده بودن یکی طلسممو شکست و برام حصار زد ینی دیگه هیچ دعا و طلسمی روم اثر نمیکنه محافظت میشم من با یه قوم دعانویس طرف بودم بدبختم کردن