2777
2789

خانما ما رفته بودیم مکه

اومدیم پدرم و پدر شوهرم یکی ولیمه داد یکی قربونی

بعد خواهر شوهرام و برادرشوهرم کادو شونو مستقیم دادن به پدر شوهرم به ما ندادن سراینکه اون هزینه ولیمه رو داد. بعد اصلا به من هیچ حرفی نزدن، که دادبم کادو یانه...

خیلی از رفتار خونواده شوهرم ناراحتم، پیشواز نیومدن(توقعی هم نداشتم) ولی یه زنگ هم نزدن گذاشتن همون رور ولیمه دیدنمون.

جاری و یکی از دومادای شوهرم اصلا محلم نذاشتن(من خیلی محترمانه باهاشون رفتار میکنم مشکلی باهم نداشتیم).

اینا به کنار بچه خواهرشوهرم برا من آدم شده😏

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

ما از فرودگاه مستقیم رفتیم خونه مادرم از اول هم قرار بر همین بود،مادرشوهرم گفته بود من جاندارم برین همون جا قربونی کنین، بعد پسر خواهرشوهرم هی تیکه مینداخت که چرا اول رفتین اونجا، به من محل نمیداد

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شما باشین ناراحت میشین؟ حق ندارم من؟

حق داری

ادم حسابت نکردن آدم حسابشون نکن

زندگی ادامه داره وقت تلافی تو هم میرسه صبر داشته باش

اونام سوختن که تو رفتی مکه

السلام علی الحسین و  علی علی بن الحسین  و  علی اولاد الحسین  و  علی اصحاب الحسین (علیه السلام)
برای مراسم خودشون هم یه جوری همینطوری باشاوه بچه خواهرشوهرم زبون دراورده بود ،شکر خدا مهاجرت کرد

خیلی حسادت کردن جاریم اصلا محلم نمیذاشت بی دلیل

من فکر میکردم آدمی که میره مکه دلش رو از اینجور حرفها پاک میکنه دنیا رو رها کرده دنبال پر کردن توشه آخرت از اعمال ثواب هست

نه لینکه از مکه بیاین هنوز دنبال اینجور بحثهای بی ارزش باشین بزار چند وقت از سفر روحانی مکه بگذره بعد برو دنبال این حرفها

چه پدرشوهر دست و دلبازی .

آدم خوبیه ، فرق نمیذاره برای اون یکیا خیلی بیشتر از ما هزینه میکنه ما چون تاحالا ازشون کمک نگرفتیم خار شده تو چشمشون