2777
2789
خودم ۴۹ رو قبول دارم خواهرم گیر داده ۵۵  گفتم ببینم مگه چه  فرقیه

خواهرت خوب گیرداده بهت همون 55روبخرالان تی وی بزرگ بیشترروبورسه وسایز55پرفروش تره

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

در سال‌های اخیر خانه‌های مسکونی رو به کوچک‌تر شدن می‌روند و این موضوع، برعکس تکنولوژی پیش رفته است. چرا که تلویزیون‌ها در ابعاد بزرگ و بزرگ‌تر تولید می‌شوند
باید به هنگام خرید لوازم خانگی به خصوص لوازم صوتی و تصویری به ابعاد و اندازه‌ آن‌ها دقت کنیم. این لوازم می‌توانند بسیار بزرگ باشند و فضای زیادی را در خانه‌ها و اپارتمان‌های کوچک امروزی اشغال کنند، باید لوازم را براساس متراژ منزل انتخاب کرد.
تلویزیون چند اینچی مناسب خانه من است؟
تلویزیون از آن دسته وسایلی است که در تمامی خانه‌ها پیدا می‌شود. اما سوالی که معمولا هنگام خرید آن به ذهن‌ها خطور می‌کند این است که “چه تلویزیونی مناسب است؟” بیشتر افراد تمایل دارند تلویزیون‌های بزرگ داشته باشند و  تصاویر و فیلم‌ها را با کیفیت بالا ببینند. اما بزرگی یا کوچکی تلویزیون تنها چیزی نیست که ما باید در انتخاب آن دقت کنیم. باید متراژ و اندازه خانه را نیز در نظر بگیریم.خیلی‌ها تلویزیون بزرگ را برای اتاق اصلی مناسب می‌دانند اما همیشه خریدن یک تلویزیون بزرگ نشان از موفقیت ما در خرید نیست.

با در نظر گرفتن این که بیشتر خانه‌های امروزی از اتاق‌ها و متراژ کمی برخوردارند، انتخاب تلویزیون مناسب براساس متراژ خانه یک نکته بسیار مهم است.

به عنوان مثال شما یک تلویزیون ۴۲ اینچی را می‌توانید در یک اتاق در حدود ۶ الی ۹ متری قرار دهید و به همین منوال هر چه سایز تلویزیون بزرگ‌تر می‌شود، اتاق مورد استفاده آن نیز باید بزرگ‌تر باشد و سایزهای ۶۵ به بالا برای سالن‌های بزرگ مناسب‌تر هستند. در انتخاب تلویزیون مناسب براساس متراژ خانه، علاوه براینکه تلویزیون بزرگ در متراژ کم جوابگو نیست، تلویزیون‌های کوچک نیز در سالن‌های بسیار بزرگ قابل استفاده نخواهند بود.
ادامه مطلب رو در لینک زیر ببینید
https://a4baz.com/blog/choosing-the-right-tv-based-on-the-area.html

بستگی به متراژ خونت داره ولی مدل های 50 و 45 اینچ مناسب اکثر خونه ها هستن درباره جنس پنل هم موارد زیر رو اگه بخونی کمکت میکنه:
تلویزیونهای LCD
اگر قصد خرید تلویزیون قسطی را دارید، باید بدانید که تلویزیونهای LCD، پیش از ارتقاء به LED ها، مورد توجه بسیاری قرار داشتند. این تلویزیون ها از لامپهای فلورسنت بزرگ در پشت صفحه نمایشگر استفاده میکردند که نور را با گذر از کریستال مایع تغییر رنگ میدادند. LCD ها به عنوان یکی از گزینههای اقتصادی تلویزیون، از لحاظ هزینه مقرون به صرفه بودند. با این حال، با ظهور LED ها که دارای تکنولوژی بهروزتری بودند و قابلیت تولید در اندازههای بزرگتر را داشتند، محبوبیت LCD ها کاهش یافت. تفاوت اساسی میان LED و LCD در روشنایی آنهاست. LCD از لامپهای فلورسنت استفاده میکند، در حالیکه تکنولوژی LED از دیود نوری بهره میبرد.

تلویزیونهای LED
تلویزیونهای LED، جزء مدلهای محبوب در بازار هستند و از هزاران LED کوچک در پشت صفحه نمایشگر برای روشن شدن این صفحه استفاده میکنند. این نوع از تلویزیون از نظر فنی بهعنوان نوعی LCD بهحساب میآیند، اما با روش روشن شدن متفاوت، کیفیت تصویر بسیار بالاتری ارائه میدهند. صفحهنمایشهای LED نسبت به LCD و حتی پلاسما، تصاویر روشنتری تولید میکنند. صفحههای LED نه تنها باریکتر هستند از چراغهای کوچکتری نیز بهره میبرند. توانایی تهیهی صفحههای نمایش بزرگ در LED بیشتر است و به دلیل مصرف انرژی کمتر، این تلویزیونها از نظر مصرف انرژی بهصرفه تر و اقتصادی تر هستند. هرچند بسیاری از تلویزیونهای LED دارای سیستم صوتی یکپارچه قوی نیستند و برخی از کاربران ترجیح میدهند سیستم صوتی جداگانهای تهیه کنند.

تلویزیونهای OLED
تلویزیونهای OLED از جدیدترین و پیشرفتهترین انواع صفحهنمایشها در بازار بهره میبرند. این تلویزیونها با استفاده از پیکسلهای هوشمند، که بهصورت خودکار نور تولید میکنند، تیرهترین سطوح سیاه را بهوجود میآورند و عمق تصویر را افزایش میدهند. با عدم نیاز به نور پسزمینه، این تلویزیونها بسیار نازکتر از حتی تلویزیونهای LED هستند. مدلهای OLED اغلب صفحههای خمیده دارند، که زاویهی دید گستردهتر و عالیتری فراهم میکند. بهطور کلی، اگر قصد خرید تلویزیون اقساطی را دارید باید بدانید که تلویزیونهای OLED از هر زاویهای تصویری با رنگهای دقیق و کنتراست بالا ارائه میدهند.

تلویزیونهای QLED
تلویزیونهای QLED که توسط سامسونگ بهصورت تکنولوژی بهروزشدهای ارائه شدهاند، همچنان از تلویزیونهای LED هستند. اما از یکلایهی کوانتومی بسیار بادوام استفاده میکنند که باعث افزایش چشمگیر کیفیت تصویر میشود. تلویزیونهای QLED با ارائهی بالاترین سطح روشنایی و گستردهترین طیف رنگی، به عنوان گزینهای بسیار محبوب و عالی برای کسانی که به دنبال تجربهی بصری خوبی هستند، شناخته میشوند.