2777
2789
عنوان

تورو خدا يكي بگه من چيكار كنم واقعا از زندگي خستم

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 54 پست

چه جالب بهجای دلداری دادن اکثرا میگین جدا شو 

این راهش نیست واقعا راهش اینه که با آرومی و مهربونی باهاش رفتار کنی که وابستت بشه 

منم شوهرم تو عقد خیلی پرخاشگر بود ولی الان دو ساله ازدواج کردم خیلی بهتر شده نسبتا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعي ميكنم با حرف حل كنم اما ديگه چقد  اخه منه بدبخت چقد بگم عيب نداره

دوران نامزدی واسه شناخته،شما تلاشتو کن،حرف،مشاوره،گذشت،محبت،قهر،دعوا...اگر به نتیجه رسیدی که خداروشکر...اما اگر نتیجه ای ندیدی یه فکر دیگه کن

چه جالب بهجای دلداری دادن اکثرا میگین جدا شو  این راهش نیست واقعا راهش اینه که با آرومی و مهرب ...

بدونم درست ميشه و حل ميشه از خدامه 

فقط نميدونم ديگه چيكار كنم 

😔😔😔😔😔

ببخش که اینطور گفتم ...میدونم که الان خیلی خیلی دوسش داری ..ببخش که رک میگم که خیلیشم به خاطر نیاز جسمی ایجاد میشه ولی بعد ازدواج یکم که بگذره بدجور پشیمون میشی ....البته من ایشون رونمیشناسم از رو حرفایی که شما زدی نظرمو میگم ...به نظرت تغییر میکنه ....به نظر من که بدتر هم میشه

ببخش که اینطور گفتم ...میدونم که الان خیلی خیلی دوسش داری ..ببخش که رک میگم که خیلیشم به خاطر نیاز ج ...

ب نظر خودمم نميشه 

چون اصلا قبول نميكنه ك خطا ميكنه 

اصلااااااا انگار همه بدن اين بنده ي پاك خداس

ب نظر خودمم نميشه  چون اصلا قبول نميكنه ك خطا ميكنه  اصلااااااا انگار همه بدن اين ...

دوسش داری ؟ ببین من عاشقش بودم شب و روز نداشتم الان ولی افسوس ...زندگیم خیلی سخت میگذره فقط و فقط به خاطر بی احساس و بی تفاوت بودنش ...27 سالمه ولی واقعا مردم فقط به خاطر بچم زندگی میکنم ...تو بازم اول با یه مشاوره حرف بزن اون بهتر میتونه راهنماییت کنه

دوسش داری ؟ ببین من عاشقش بودم شب و روز نداشتم الان ولی افسوس ...زندگیم خیلی سخت میگذره فقط و فقط به ...

ممنونم عزيزم از راهنماييت ايشالا جفتمون زندگيمون خوب بشه هم تو هم من