2777
2789
عنوان

تورو خدا يكي بگه من چيكار كنم واقعا از زندگي خستم

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 54 پست
خوب چشماتو بازکن الان نامزدین اینطوری رفتار میکنه قطعا بعد از ازدواج بدترم میشه. اگر اصلاح پذیر نیس ...

ب خدا خيلي عذاب ميكشم تو اين مدتي ك با هميم جوري رفتار ميكنه ك در نهايت ميگم خب حتما من مقصرم 

ب خدا هميشه خودمو مقصر دونستم انقد ك تو مخم رفته 

واقعا معني گذشت رو نميدونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نرو خونشون وقتی رابطتون خوب نیست

وقتی اون تلاشی نمیکنی تو چرا داری ی طرفه کارهارو و رفتارشو ماسمالی میکنی

اگه خانوادش اشتباه تربیتش کردن

کار شما هم مثل خانوادشه که الکی نازشو میکشی و میخوای روی گندکاری هاش سرپوش بزاری

سعی کن روی اخلاق خودت کار کنی نه اینکه از الان که دوران گل و بلبلت باید باشه بشینی گریه کنی و غمباد بگیری

این چه استغناست یا رب؛وین چه قادر حکمت است*******که این همه زخم نهان است و مجال آه نیست!
سنتی ازدواج کردی؟

نه دوست بوديم اما الان خيليييي تغيير كرده 

اينم بگم ك ما حدودا ٥/٦ماه كات بوديم تو دوستي كلي زار زد تا دوباره اشتي كرديم 

حالا ميگم كاش همون موقع كوتاه نميومدم 

سلام دوستان این کانال راجع به تجربه های خانوما توزندگی زناشویی هست خودمم عضو شدم واستفاده کردم ازش,یه سری بهش بزنین ان شاالله بتونین ازش استفاده کنین

🕊

🆔 @ZEEENDEGY
🌹

خدایا چنان کن سرانجام کار      تو خشنود باشی و مارستگار💖

به مرد اینجوری نباید محل داد

بی محلی کنی خودش میفته دنبالت

توجه ات رو بزار برای پدر یا برادرت تا حسودیش بشه

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌

چقد برام جالبه

توی همه تاپیک ها ی سریا میان سن دو طرف و مدت ازدواج و میزان تحصیلات میپرسن و بعدش تو افق محو میشن

آخه اخلاق و رفتار چ ربطی به این چیزها داره

اخلاق بد و اختلاف توی هر سن و تحصیلاتی هست

این چه استغناست یا رب؛وین چه قادر حکمت است*******که این همه زخم نهان است و مجال آه نیست!
ب خدا خيلي عذاب ميكشم تو اين مدتي ك با هميم جوري رفتار ميكنه ك در نهايت ميگم خب حتما من مقصرم  ...

عزیزم حتما به یه مشاور مراجعه کن

ادما تو دوره نامزدی هرچی باشن بعد ازدواج بدتر میشن.معمولا دوره نامزدی بهترین دورانه چون هم همه کوتاه میان هم ایراداتشون رو مخفی میکنن،ولی ظاهرا سالی ک نکوست از بهارش پیداست.

از جدایی و حرف مردمم نترس ،برو پست هایی ک بچه های متاهل و بچه دار گذاشتن و گفتن ک ازندگی سیر شدنو ببین،بعد میفهمی ک باید خیلی دقت کنی.

اگرم خیلی دوستش داری و جدایی سخته،حداقل کاری هم ک میتونی بکنی اینه ک حالا حالاها عروسی نکن.بذار نامزد بمونید

لطفا" برای مامانم که تو بستر بیماریه دعا کنید
اشتباه من را تکرار نکن که همه عمرت به غصه میگذره با شجاعت زندگیت را نجات بده و تمامش کن

متاسفانه خانوادم باعث شدن نتونم محكم باشم 

اگر اونا واقعا كمكم ميكردن و فقط زبوني نميگفتن اگر خوب نيست جداشو يا خيلي طرز برخورداي ديگع الان ميتونستم در مقابلش محكم بايستم

متاسفانه تو روم يه حرف ميزدن پشتم يه حرف 

هيچ كس نشست پاي حرفام 

واقعا بريدم 

دلم ميخواد يا حل بشه يا تهش مرگ باشه 

از حرف و حديث و سرزنش خانوادم بيزارم 

عزیزم حتما به یه مشاور مراجعه کن ادما تو دوره نامزدی هرچی باشن بعد ازدواج بدتر میشن.معمولا دوره نام ...

آره دوسش دارم طاقت جدايي ندارم اما چرا اون يكم نرم نميشه؟

چرا ميگه دوسم دارم اما اين رفتارا رو ميبينم 

ب خدا انقد عصبيم ميكنه فقط خودمو ميزنم يا هر چي دستم باشه پرت ميكنم اينور اونور

توی دوران عقد بحث و جدل زیاده بالاخره شناخت کامل از هم نیس و سلیقه ها متفاوته

ولی منم با بقیه مولفقم اگه الان بقول معروف درست شدن ک هیچ ؛ فکر اینکه بریم زیر سقف عوض میشه رو نکن ( این فکر خیییلی از پدرمادرها و قدیمی تر هاست )

اسم کاربریم گل یاس بود بخاطر شرایط سرهمش کردم ؛ باتشکر😊