2777
2789

من عقدم

نامزدم خيلي با رفتاراش اذيتم ميكنه همش اعصابموب هم ميريزه بعدم  خونسرد رفتار ميكنه وقتي ازش ناراحت باشم سعي ميكنم با حرف بهش بفهمونم مثلا فلان جاي رفتارت داره اذيتم ميكنه اما ب جاي پذيرش بدتر لج ميكنه و حتي قهرم ميكنه

الان ٣/٤روزه از يه رفتارش ناراحت بودم بهش گفتم ب جاي اصلاح بدتر لج كرده زنگ نميزنه

پياماي يك كلمه اي ميده يا مثلا زنگ ميزنم خيلي تند و با داد باهام حرف ميزنه

وقتيم ك خونشونم لام تا كام باهام حرف نميزنه جوري ك سنگين نگاه اطرافيانو متوجه ميشم و اذيت ميشم

مثلا امروز اومديم خونشون داشتم باهاش حرف ميزدم ك مثلا جلو جمع تو قيافه نباشه اما يهو رفت اصلا صبر نكرد حرفم تموم بشه

تورو خدا بگين چيكار كنم واقعا خسته شدم از اين وضع و از اين بي ادبيا

هر چقدم حرف ميزنم اصلا قبول نميكنه

اينم بگم ك تو خانواده اي بزرگ شده ك پسرا تاج سر بودن و مثلا ميگفتن ماست سياهه همه تائيد ميكردن

انقد روز و شب گريه كردم ديگه چشم و چالم كور شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب چشماتو بازکن الان نامزدین اینطوری رفتار میکنه قطعا بعد از ازدواج بدترم میشه.

اگر اصلاح پذیر نیست و اینقدر خستت کرده الان بهم بزنی بهتره تا بعدا با دوتا بچه مجبور ب جدایی بشی

لطفا" برای مامانم که تو بستر بیماریه دعا کنید