2777
2789

خیلی مقاومت کردم دخترم تا ساعت۱۱حداقل بیدار نگه دارم ک زود بیدار نشه ولی دیگ‌نتونستم بخدا قشنگ دارم میمیرم تو این ساعت ک خوابش برد نمیدونم بشینم چای بخورم با ارامش برم دستشویی استراحت کنم با گوشیم باشم کارام انجام بدم

چقدر زمان دیر میگذره کاش زودتر بزرگ‌بشه فقط جون نمونده برام😭😭😭

خوابشم انقدر سبکه بخدا الان نفس‌بکشم‌تو‌اتاق بیدار میشه 

رحمم اومد ب خودم دمپاییام و‌مجبثر شدم‌دستم‌بگیرم‌بتونم‌‌از‌اتاق برم‌بیرون اصن مفسم بکشم این چندثانیه دیگ بیدار

چقدر دلم‌میخواد ی روز برا خود خودم باشم برم‌ بیرونی تفریحی ی چای بی دغدغه بخورم😭

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
شبها بهش دوغ بده بخورهخواب آوره

ربت خواب اصن براش اثر نداشت اصلا دیگ دوغ جای خود

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.