2777
2789
عنوان

خانمای با تجربه به بارداری میاید

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 60 پست
اصلا حرف خاله خانباجی گوش نکن نه تو بارداری نه تو بچه داری، به خاطر اعصاب خودت که هی میخوان بگن وا ف ...

آره واقعا حق با شماس

میشه درخواست بدم سوالی داشتم بپرسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سر بچه اولم رفتم بارداری بدون مشکلی داشتم بیرونم تحت نظر متخصص بودماما چه اشکال داره مگه اونا آدم ...

راستش نه ماما ها هیچی بلد نیستن 

اتفاقا بهداشت خیلی هم محیط آلوده تر و شلوغ تریه اصلا خلوت نیست مگه چقدر قراره دکتر بریم مگه چند بار قراره باردار بشیم که این فکر ها رو بکنیم 

من تازه زایمان کردم ویزیت دکتر 350 تومن برای دیدن ازمایش و.. هم هزینه جدا نمی‌گرفت ...

قد و فشار خون که خودمون هم بلدیم توخونه هم میشه اندازه گرفت 

دارو و مکمل و..زیر نظر دکتره اونم اوایل که 45 روزی یک بار میریم ...اخرا هم که باید سونو ان اس تی رفت زیاد ربط ب دکتر نداره ...

تو شهر ما حداقل اینه ماما هیچکس نمیره ...حتما هم که نباید رفت مطب دکتر میشه رفت توی کلینیک ها که هزینه 200 تومنم کمتره...

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

راستش نه ماما ها هیچی بلد نیستن اتفاقا بهداشت خیلی هم محیط آلوده تر و شلوغ تریه اصلا خلوت نیست مگه چ ...

شمام میتونید نظر خودتون داشته باشید👌همونطور که ویزیت متخصصا ما باشهر شما فرق داره حتما سواد و تخصص دکترپرستارم متفاوته...

شما که میگین کسی نمیره پس چطور میگین الودهست؟

جایی که فقط بچه ها رو میبرن برای مراقبت و حامله میره چطور میتونه نسبت به کلینیک و بیمارستانی که اغلب اورژانسی ها میرن آلوده تر باشه؟

اون ماما تراز و رتبه ش از خیلیا بالاتر بوده که شده ماما چطور میشه هیچی ندونه؟؟

همون ۴۵ روز رو همه میتونن برن دکتر شاید یکی هر هفته مراقبت داره!

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
اوخی عزیزم مبارکه مثبته، مراقب خودت باش، به خودت برس

مرسی گلم

با این ک گفتی به غیر از دکترت به حرف کسی گوش نده نمیدونم

چرا استرس دارم  

امروز تو آزمایشگاه گفت باید بالای ۲۰۰باشه 

ممکنه پریود شی باید صبر کنی باز آزمایش بدی

مرسی گلمبا این ک گفتی به غیر از دکترت به حرف کسی گوش نده نمیدونمچرا استرس دارم امروز تو آزمایشگاه گ ...

وای عزیزم شاید لانه گزینیت دیرتر بوده برو دکتر خودش اگه نیاز باشه باز آزمایش مینویسه برات

مرسی گلمبا این ک گفتی به غیر از دکترت به حرف کسی گوش نده نمیدونمچرا استرس دارم امروز تو آزمایشگاه گ ...

مبارک باشه عزیزم من دخترم تیتر ۱۰۰ بود نگران نباش

آنقدر خسته ام که توان ادامه ندارم
سلام گلم، خوبی؟ رفتی دکتر؟ آزمایش نرفتی دیگه؟

سلام مرسی عزیزم 

شما خوبی

اون روز چون نمیشد تو شخصی عکس بفرستم اینجا پیام دادم😄

عکس آزمایشمو واسه دکتر فرستادم گفت سه چهار روز دیگ تکرارش کن

حالا فردا میخوام برم آزمایش بدم