من سر بچه اولم رفتم بارداری بدون مشکلی داشتم بیرونم تحت نظر متخصص بودم
اما چه اشکال داره مگه اونا آدم نیستن
اتفاقا من انگشت شمار رفتم پیش متخصص..
بهداشت خلوتتر میشه،راحت کارت. انجام میدی، دیگه نوشتن ازمایش که تخصص خاصی نمیخواد پزشک عمومی مینویسه برات،من زمان بارداری پزشک عمومی بهداشت از متخصص برام بهتر قرص تیروییدمو دز بندی میکرد،مامان هر هفته بهم زنگ میزد که نوباکو عقب نندازم ، صدای قلبش گوش میکرد وزنمو تحت نظر داشت
راحت مشکلاتمو میگفتم
هزینه هام کلی بهتر بود
الان پزشک مخصص۴۰۰تومن ویزیت میگیره،۲۰۰ تومنم برای نگاه کردن جواب سونو و ازمایش میگیره،من میبردم بهداشت برام رایگان ازمایش مینوشت میبردم بیرون متخصص نگاه میکرد،بهداشت میبردم ماما نگاه میکرد..
اون ماما هم درسشو خونده تو بهداشت کار میکنه،حالا شاید تجربه ش کمتر باشه،الان مامایی که من میرفتم شبکه بهداشت کار میکرد ۶ماه بعدش بیرون مطب زد،دوسال بعدشم رفت تهران،الان بچه من۶سالشه دیگه خبر ندارم کجاست،چه بسا همه میدونیم ماماها واقعا مهربونتر و دلسوزتر از خیلی متخصصا هستن که فقط زیر میزی میگیرن و انقدر مطبشون شلوغه که برات ۴ثاتیه هم وقت نمیزارن..
در ضمن من بیمارستان خصوصی سزارین اختیاری کردم اینک گفتم که نگی خساست میکنی برای چی بچه آوردی
اما هرچیزیو آدم با فکر انجام بده خیلی بهتره،چه اشکال داره قدر پولی که همسرمون با زحمت درآورده رو بدونیم..
کسی که بارداری دیابت و فشار و خطر سقط نداشته باشه و یه بارداری آروم و راحت داشته اصلا نیاز به متخصص رفتن نداره.جواب سونو و ازمایش ها گویای همه چیزه