2777
2789
عنوان

خانمای با تجربه به بارداری میاید

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 60 پست
این مال دیروز صبحه

مثبته صد در صد ولی برای آزمایش زوده مجبور ب تکرار میشی بزار 5 6 روز دیگه برو ارمایش

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیا گذاشتم ببین عزیزم

هاله داره😍اون یکی هم بزار ببینیم فرقی کرده کدوم مال امروزه؟

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
منم تعجب کردمولی چون تجربه نداشتم گفتم بپرسم

نه عزیزم این نیست خیالت راحت

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
مرسی بعد اگه آزمایش مثبت بود برم دکتر چیزی لازمه بگم؟

نه پنج شیش هفته برو ک.سونو قلب بنویسه 

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

مبارکه عزیزم. 

برو شبکه بهداشت برات ازمایش کلی بنویسه،همراه ازمایش بارداری.احتمال ۱۰۰درصد بارداری

پس اگه ازمایشای قبل بارداری ندادی حتما یه ازمایش کلی بده..بعدش خودشون بهت میگن چیکار کنی..بهداشت وقتش برات سونو ام مینویسه بعدش اگر خواستی برو بیرون تحت نظر متخصص باش

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
مبارکه عزیزم. برو شبکه بهداشت برات ازمایش کلی بنویسه،همراه ازمایش بارداری.احتمال ۱۰۰درصد بارداریپس ا ...

اگر خواستی بعد سونو جواب سونو و جواب ازمایش ببر دکتر متخصص پرونده تشکیل بده

اگر خواستی بعد سونو جواب سونو و جواب ازمایش ببر دکتر متخصص پرونده تشکیل بده

سونو قلب هم ۷هفته تمام شدی برو.که بیخود استرس نکشی که قلبش تشکیل نشده