2777
2789
عنوان

بیایین میخوام خواستگارمو رد کنم

160 بازدید | 17 پست

خیلی دلم میخواست باهاش صحبت کنم مخصوصا که اینقدر ازش تعریف کردن یه بار هم با بابام حرف میزدن از صحبت‌هاش مشخص بود خیلی مردونه‌اس 

دوست داشتم صحبت کردن باهاش رو تجربه کنم

میشد اولین خواستگاری که صحبت کنم باهاش ولی دلایل مهم‌تری برای رد کردن هست

مخصوصا که ما یه بار رسمی رد کردیم و دوباره یکی از آشنایان واسطه شده که دوباره حرف بزنیم و من حس میکنم خیلی زشت میشه بگم اره و باز در نهایت رد کنم

هم وقت همو نگیریم هم الکی حسابی وا نکن

بهم بگید تصمیم درستیه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

وا اگ کیس خوبی بود چرا رد کردی

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلایل مهم‌تری از نکات مثبتش برای رد کردن دارم

خوبه ولی نه برای من

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بله به نظرم خیلی معقولانه عل میکنی چون به هردلیلی فکر میکنی نمیتونی زندگیت رو باهوش تقسیم کنی

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

به همون دلیلی که بار اول رد کرد

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

دلایل مهم تر برای رد کردن؟

خودم سنم کمه برای ازدواج الان نمیخوام

اختلاف سنیمون زیاده

یکی دوتا معیارمو نداره

ولی خب انگار اخلاقیاتشو دوست داشتم البته خیلی چیزی نمیدونم ازش درحد یه دیدار سطحی و تعریف دیگران برام جذاب بود

چه ربطی داره اگه آدم بخواد اینطور فکر کنه ک‌نمیشه 

یکی از آشناهای ما پسره رو ۲۱ بار رد کرد

۲۲ مین بار بله رو داد

بهم گفت هم میخواستم بهش بگم دختر ناز داره و همینطور الکی ب دست نمیاد

هم میخواسته بدونه جقدر عاشقشه

اگه این هی میخواست بهش جواب رد بده و بگه ضایعه بله رو بگم ک الان ازدواج نمیکردم

بچه بازی در نیار فرصت بده هردو باهم اشنا بشین بعدش هرچی خدا خواست

بچه بازی نیست دلایلم مهم و اساسیه

مثلا اینکه من سنم کمه هنوز نمیخوام ازدواج کنم

بعد اینکه اختلاف سنی زیاده

دلایلت این بود قبلا جواب منفی دادی؟

اره قبلا رد کردیم چطور

بله به نظرم خیلی معقولانه عل میکنی چون به هردلیلی فکر میکنی نمیتونی زندگیت رو باهوش تقسیم کنی

هرچی فکر کردم اره انگار نمیشه مناسب نیست

چه ربطی داره اگه آدم بخواد اینطور فکر کنه ک‌نمیشه یکی از آشناهای ما پسره رو ۲۱ بار رد کرد۲۲ مین بار ...

آشنای شما قصدش ازدواج بوده من کلا قصدم این نیست اگه واقعا قصدم بود منطقی بود باهاش آشنا شم

و آشنا شما هم حالا نمیدونم ارتباطی با هم داشتن علاقه‌ای بوده یا نه ولی معمولا سنتی‌ها علاقه خاصی نیست که اثبات بشه و اثباتی هم بدهکار نیستن