2777
2789

جبهه نگیرین همین اول بگم 

این متن برای کسایی هست که واقعا دوست دارن ازدواج کنن و خواستگار ندارن 

پیشنهاد من اینه مسجد برین. 

و تو کارا کمک کنید مخصوصا چایی دادن 

هر شب برین مرتب 

اولش نیت تونو فققققط ازدواج نکنین 

یکم سعی کنید به خدا نزدیک بشین 

آراسته و خوشبو برین 

لبخند بزنین . 

جند ماهه دارم میزم مسجد و خودم دارم نتیجه شو میبینم 😂😂 من شوهر نمیخوام واقعا 

خودم دارم 

بخاطر دخترم میزم که سرگرم باشه ولی همچین حاج خانومای پولدار و خفن بهت نزدیک میشن 

انشالا هرکسی دوست داره بختش به زودی زود باز بشه الهی امین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میخوام طرف خودش منو ببینه و بپسنده نه مادرش یا هر کس دیگه............از معرف جماعتم نفرت دارم چون یکبار ضربشو خوردم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

مگه فقط این مهمه ازدواج کنیمممم😐

بریم چایی ببریم که یکی خوشش بیاد مارو معرفی کنه😐

والا عزیزم الان ادما انقد پیچیده شدن مثل قدیما نیست بدون دوستی ازدواج خیلی مضخرف میشه تو این دوره زمونه 

من میخوام طرف خودش منو ببینه و بپسنده نه مادرش یا هر کس دیگه............از معرف جماعتم نفرت دارم چون ...

کلا ازدواج معقوله گندیه و سنتی و عشقی و معرف و ایناشم فرقی نداره😂😐

مگه فقط این مهمه ازدواج کنیمممم😐بریم چایی ببریم که یکی خوشش بیاد مارو معرفی کنه😐والا عزیزم الان اد ...

عزیزم من اولش هم کفتم برا هر کسی که میخواد 

برین تاپیک هارو بخونین طرف میگه ۳۰ سالشه خنی یک خواستگار هم نداشته 

بالاخره اینم یه روشه بعدش آشنا میشن خب 

من اگه مادرش یا خواهرش یا معرف بهم بگه اصلا خواستگارم حسابشون نمیکنم همیشه میخوام خودش منو ببینه عاش ...

عزبزم این پست برای کسی عست که خواهان هست 

طرز فکر شما هم زیباست 🌸