2777
2789

حالم بهم میخوره دیگه، همیشههه اینجوری بوده، چند روز خوبه چند روز بد، اینجوری رو مغزت راه میره که دیوونت میکنه، بیشتر با پدرم اینجوریه، یعنی بابام هررر کاری کنه مامانم یه جوری ازش سوژه میسازه هی باهاش بحث میکنه، خیلی بد بینه خیلی منفی نگره، اصلنم حرف بقیه رو قبول نداره فقططط حرف خودش راسته، عصبیم که بشه دیگه غیر قابل کنترله، ترسناکه تا مارو سکته نده ول نمیکنه

خاک تو سر من که یه روزایی گول مهربونیشو خوردم، تو روزایی که اکیه کلی ذوقشو میکنم کمکش میکنم ولی وقتی اینجوری یهو رفتار میکنه حالمم از خودم و خودش بهم میخوره، پشیمونم میکنه از همهه محبتام، با روح و روانمون بازی میکنه، بعدم میگه چرا فلانی اینقد ازم بدش میاد، جلو فامیل گاهی بد حرف میزنه با طعنه و تندزبونی، ابرومونو میبره

بدم میاد ازش، خیلی وحشیه خیلی افسردست خیلی منفیه همش نیمه خالیو میبینه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین همین مادر زخمهایی از بقیه وبابا خورده که به موقع ترمیم نشده منم اینجوریم بعد هی زخمای تکرار شده تکرار شده ترمیم نشده شدم کپ مادرت مقصر فقط وفقط پدرت هست حتما قبل از تو اینجور زخمهایی بهش زده آدمهایی که عصبی عصبی دنیا نمیان این بقیه هست روحشون جسمشان آسیب میزنن بعد میکشن کنار انگار اصلا اون آدم وجود خارجی نداره

من مادرم اینجوری بود ازدواج کردم اخلاقش درست شد .

چیکار کنم

تا شب بیرون بودم کلی خندیدم الان اومدم خونه انگار اومدم وسط جهنم، خیلی ازش بدم میاد، انگار پسره، یکم خانوم و متین نیست ، وحشیهههه، به قران نه خونواده بابام اینا نه مامانم اینا هیشکی اینجوری نیست همشون ارومن، این نمیدونم چرا اینقد...

باید بدونی کی به این روزش انداخته؟

اگر نیش وکنایه میزنه مطمئن باش یه روزی دلشو خون کردن.

شاید تو جوونی پدرت عذابش داده و روانش رو اینجوری پریشون کرده.تو چه میددنی؟

بخدا که مرد میتونه زنش رو به جنون برسونه و بعدش خیالش راحت شد ادای آدم خوبا رو دربیاره.

یکم باهاش راه بیا.ببین چیا کشیده که بدبین و منفی نگر شده‌

باید ببینی منشا این رفتارا چی بوده

چ بدونم

بابام هررر کاری میکنه مامانم ی سوژه ازش در میاره، منم جرات حرف زدن ندارم چون میره میشینه راجبش کلی فکر میکنه ازش سوژه در میاره😐

باعث شده یکم پرخاشگر بشم😭😭😭 دلم میخاست یه خانوم لطیف باشم

ببین همین مادر زخمهایی از بقیه وبابا خورده که به موقع ترمیم نشده منم اینجوریم بعد هی زخمای تکرار شده ...

پدرم شاید عین خیلیا نباشه اره، یه اخلاقایی داره منم متنفرم اره ولی بیخیال ترم، ولی مامانم هزااار برابرش وحشیه و حالمو بهم میزنه، ابرومو میبره، حرف خونه رو بیرون میبره، خودشم ذاتش بوده وگرنه اینهمه که نمیشه ادم تغییر کنه

مامانمم یه جوری رو مغز ادم راه میره به همه جد و اباد بابام فوش میده ولی بابام فقط سکوت میکنه وگرنه مامانمم خیلی کم بدی نکرده در حق هممون، نمیتونم حقو بدم بهش، چون تمومی ندارهعهههعهه

باید بدونی کی به این روزش انداخته؟اگر نیش وکنایه میزنه مطمئن باش یه روزی دلشو خون کردن.شاید تو جوونی ...

اخه چرا همتون حقو میدین به مادرم چون زنه؟

نمیدونم، ولی اخه هر چیم بوده، الان باید اینجوری زندگی هممونو به گند بکشه؟؟؟ مامانم با اینکاراش در حق من کم بدی نکرده، ولی فقط حقو به خودش میده😭 پرخاشگر شدم، عصبیم، ارامش ندارم، بچهاش چی پس؟؟؟ اگه مادر بود که ذره ای واسه ما احترام قائل بود، ذره ای نگران این بود که بچهاشو با این کاراش اذیت کنه بترسونه، چه مادریه که ارامش خونه رو بهم میریزه

من بچه بودم پدر ومادرم منو نمیخواستن بهم میگفتن خاکت سرده یعنی مردی برامون چون منتژر پسر بودن حتی جلو شوهرم ۲۴سالگی ازدواج کردم ۲۴ سال شبانه روز تحقیرم میکردن از هفت سالگی قالی بافتم درس خوندم کار خونه کردم خواهر بزرگتر داشتم ولی تمام مسؤلیت زندگی مردن من بود تا ازدواج کردم جهاز با ۷ودم سیسمونی باخودم سه تا خواهر دیگه دارم برا اونا اینجوری نبودن اینقدر از من نفرت داشتن کاری کردن به شوهرم منتقل کردن یا با تلفن یا مستقیم اونم سواستفاده گر ۱۶سال تحقیرم کرد توقع داری من چه جور زنی باشم من تا دکترا قبول شدم مادرشوهرم میگفت این دنبال دوست پسره خونوادم میگفت پیری معرکه گیری شوهرم نزاشت برم دانشگاه دولتی روزانه من دیگه تا کجا توان دارم به نظرت الان من یه آدم عصبی پرخاشگر نابودم که هرروز به مرگ فکر می‌کنم و خودمو با کارای خونه مشغول کردم

اخه چرا همتون حقو میدین به مادرم چون زنه؟نمیدونم، ولی اخه هر چیم بوده، الان باید اینجوری زندگی هممون ...

خوب مادرت زورش به بابات نمیرسه به شما میرسه بعدم فکر میکنه با اینکارا شاید بابات ذره ای ناراحت بشه از ناراحتیش کم کنه من حق ندادم گفتم اونم این مشکلات داره بی دلیل نیست

اخه چرا همتون حقو میدین به مادرم چون زنه؟نمیدونم، ولی اخه هر چیم بوده، الان باید اینجوری زندگی هممون ...

تو اگر میگذری منتظر آینده هستی مادرت دیگه آینده خودش تموم شده میدونه

من بچه بودم پدر ومادرم منو نمیخواستن بهم میگفتن خاکت سرده یعنی مردی برامون چون منتژر پسر بودن حتی جل ...

الهی بمیرم😢

من جات نبودم ولی حتما خیلی سختته خیلی 

متاسفانه یه عده که هنوز عقل و شعور ندارن بچه ام میارن و همیشه ما ایم که لطمه میبینیم و ارزوی ارامش داریم همیشه 

من حتی یبارم مامانمو بغل نکردم، هیچوقت خانوادمو قلبا دوست نداشتم همیشه میگفتم کاش بچه فلانی بودم،همیشه خودمو بدبخت دیدم نمیدونم 😢