2777
2789

خیلی دلم میخواست باهاش صحبت کنم مخصوصا که اینقدر ازش تعریف کردن یه بار هم با بابام حرف میزدن از صحبت‌هاش مشخص بود خیلی مردونه‌اس 

دوست داشتم صحبت کردن باهاش رو تجربه کنم

میشد اولین خواستگاری که صحبت کنم باهاش ولی دلایل مهم‌تری برای رد کردن هست

مخصوصا که ما یه بار رسمی رد کردیم و دوباره یکی از آشنایان واسطه شده که دوباره حرف بزنیم و من حس میکنم خیلی زشت میشه بگم اره و باز در نهایت رد کنم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه قصد ازدواج نداری نه وقت خودتو بگیر نه اون بندگان خدارو

اره دیگه واسه همین میگم که بگم نه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
یعنی از اول تصمیمت اینه که در نهایت رد کنی؟ اگه آره که قبول نکن بیاد وگرنه در حقش ظلم کردی

در نهایت نه ما رد کردیم

الان دوباره موقعیت پیش اومده باهاش صحبت کنم ولی خب میگم زشته الکی حساب وا کنن