2777
2789
عنوان

بحران سی سالگی🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 2603 بازدید | 46 پست

منم ۳۰ و خرده ایمه بهش دچار شدم قبل تولدم خیلی ناراحت بودم الان دیگه نه فقط حس میکنم پیرم اونم به خاطر روحیمه بیشتر نه قیافم

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالا من چند ماهه با خودم درگیرم چرا 25سالم شده و استفاده خاصی از این همه عمر ازدست رفته نکردم چقدر خ ...

من هم تا ۲۵ سالگی همین حسو داشتم.

ولی بعد ۲۵ خیلی برا دل خودم جنگیدم و الانم راضی ام به یه سری هدف هام رسیدم

«اگه هدفت رسیدن به چیزی باشه که با ذاتت در تضاده، همیشه شکست می‌خوری. هدفت باید این باشه که خودت باشی، که مثل خودت رفتار کنی و به‌نظر برسی و فکر کنی، که حقیقی‌ترین نسخهٔ خودت باشی. از خودت بودن استقبال کنی. تشویقش کنی. دوستش داشته باشی. برای رسیدن بهش سخت تلاش کنی. وقتی هم کسی مسخره‌ش می‌کنه یا بهش دهن‌کجی می‌کنه، محل نذاری. شایعات بیشترشون درواقع حسادتن و فقط ظاهرشون رو تغییر داده‌ن. سرت رو بنداز پایین. استقامتت رو حفظ کن. ادامه بده...»بریده ای از کتاب کتابخانه نیمه شب اثر مت هیگ
خوب یا مثلاً جاافتاده‌تر چی چه حسیه

دقیقا.

حس پختگی حس اینکه قبلا چقدر بی معنی و بی هدف بودم و الان چیزای دیگه ای برام مهم.

یه ارزش های دیگه ای برای زندگی پیدا کردم.

قبلا خیلی دوست داشتم دایره ارتباطاتم زیاد باشه 

الان تنهایی رو دوست دارم.

کوچیک ترین سر و صدایی اذیتم میکنه.

و و و

«اگه هدفت رسیدن به چیزی باشه که با ذاتت در تضاده، همیشه شکست می‌خوری. هدفت باید این باشه که خودت باشی، که مثل خودت رفتار کنی و به‌نظر برسی و فکر کنی، که حقیقی‌ترین نسخهٔ خودت باشی. از خودت بودن استقبال کنی. تشویقش کنی. دوستش داشته باشی. برای رسیدن بهش سخت تلاش کنی. وقتی هم کسی مسخره‌ش می‌کنه یا بهش دهن‌کجی می‌کنه، محل نذاری. شایعات بیشترشون درواقع حسادتن و فقط ظاهرشون رو تغییر داده‌ن. سرت رو بنداز پایین. استقامتت رو حفظ کن. ادامه بده...»بریده ای از کتاب کتابخانه نیمه شب اثر مت هیگ
منم ۳۰ و خرده ایمه بهش دچار شدم قبل تولدم خیلی ناراحت بودم الان دیگه نه فقط حس میکنم پیرم اونم به خا ...

نه من اصلا حس پیری ندارم. 

فقط باورم نمیشه داره سی سالم میشه

نه من اصلا حس پیری ندارم. فقط باورم نمیشه داره سی سالم میشه

مهم نیس حالا چشم بزنی به هم شدیم ۴۰ و ۵۰ و ۶۰ و ۷۰ و آن دنیا! تازه خدا میدونه اینا رو هم برسیم یا نه

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
سلام عزیزم خوبی خیلی قت بودم میبوذم میدیدم نیستی احوالت خوبه اوضاع کار وبچه ها خوب هستند داداشت بهتر ...

سلام عزیزم.

خیلی ممنون از احوال پرسیت.😘

شکر خدا آره خوبه اوضاع.

داداشمم الحمدلله بهتره.

عزیزم من خیلی وقته شمارو دنبال می کنم خیلی دوست دارم داستان زندگی تونو بخونم کاش بازم بذارینش...

کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!
عزیزم من خیلی وقته شمارو دنبال می کنم خیلی دوست دارم داستان زندگی تونو بخونم کاش بازم بذارینش...

سلام عزیزم.

حقیقتش قصد دارم یک روزی داستان زندگیمو کامل با قلم خودم بنویسم و حتی چاپش کنم اما الان موقعش نیست.

به نظرم هنوز جا داره زندگی من به جاهای بهتر برسه و فکر می‌کنم رسالتم تو زندگی هنوز انجام نشده و کامل نیست و قراره اتفاقات زیادی رو تجربه کنم.

شاید یک روزی داستان زندگیمو بازم نوشتم ولی کامل تر و پخته تر.

سلام عزیزم خوبی سلامتی

ببخشید بی ربط میپرسم اما سوال داشتم میشه بپرسم چه دور چشمی استفاده میکنی و راضی هستی؟

و همچنین میشه لطف کنی یه آبرسان و مرطوب کننده خوب و ضد آفتاب یهم معرفی کنی پوستمم چربه

سلام عزیزم خوبی سلامتیببخشید بی ربط میپرسم اما سوال داشتم میشه بپرسم چه دور چشمی استفاده میکنی و راض ...

سلام عزیزم نه خواهش میکنم.

دور چشم سرم کافئین اوردینری و مرطوب کننده و لیفت کننده پرودرما میزنم چند ماهه.

از این دوتا خیلی راضی ام.

پرو درما با اینکه ایرانی هست اما محصول دورچشمش خیلی قویه و قشنگ تا چند ساعت دور چشممو مرطوب نگه میداره.

آبرسان تازگی برند ساین اسکین گرفتم فعلا که خوبه و مشکلی باهاش ندارم مرطوب کننده هم مدل نارنجی ضد جوش نیتروژینا میزنم که عالیه.

ضد آفتاب هم چون همش تو آفتابم و وقت تمدید ندارم فلویید بی رنگ چهارساعته ژیناژن میزنم که اونم خیلی راضی ام.

خیلی ممنون مارال قشنگم که جواب دادی میگم این محصولات که داروخونه‌ ای نیستن درسته؟

بعد لطف میکنی اگر بهم قیمت حدودیشون رو بگی و اینکه از کجا معتبره تهیه کنم چون نمی خوام فیک باشن.شوینده مناسب پوستم چی؟من فوم شستشوی پرودرما استفاده میکنم اما احساس میکنم بعدش صورتم حالت کشیدگی پیدا میکنه پوستمم با اینکه مختلط رو به خشکه اما مستعد جوشه این فوم باعث شده کمتر جوش بزنم اما با این کشیدگی و خشکی پوستم بعدش مشکل دارم ممنون میشم اگه یه شوینده خوبم بهم معرفی کنی خوشگلم😘