2777
2789
عنوان

بحران سی سالگی🙁

738 بازدید | 23 پست

واقعا حقیقت داره.

من فکر نمیکردم واقعا این شکلی باشه.

خیلی زود هم بهش دچار شدم.

هنوز به سی نرسیدم اما یه حال و هوایی دارم یه سری حساسیت ها و تمایلاتی پیدا کردم که امروز متوجه شدم بهش میگن بحران سی سالگی.

ما کی این سی سال رو سپری کردیم که نفهمیدیم.😢😢😢

«اگه هدفت رسیدن به چیزی باشه که با ذاتت در تضاده، همیشه شکست می‌خوری. هدفت باید این باشه که خودت باشی، که مثل خودت رفتار کنی و به‌نظر برسی و فکر کنی، که حقیقی‌ترین نسخهٔ خودت باشی. از خودت بودن استقبال کنی. تشویقش کنی. دوستش داشته باشی. برای رسیدن بهش سخت تلاش کنی. وقتی هم کسی مسخره‌ش می‌کنه یا بهش دهن‌کجی می‌کنه، محل نذاری. شایعات بیشترشون درواقع حسادتن و فقط ظاهرشون رو تغییر داده‌ن. سرت رو بنداز پایین. استقامتت رو حفظ کن. ادامه بده...»بریده ای از کتاب کتابخانه نیمه شب اثر مت هیگ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا من اصلا دهه بیستو دوست نداشتم احساس میکنم ناپخته بودم خریت های زیادی کردم ولی سی دوست دارم پخته دارم عمل میکنم از خودم راضی‌ترم 

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش
هییییی میگذره این روزها هم وارد بحران چهل سالگی میشیم

اصلا احساس میکنم یه آدم دیگه شدم.🙃

«اگه هدفت رسیدن به چیزی باشه که با ذاتت در تضاده، همیشه شکست می‌خوری. هدفت باید این باشه که خودت باشی، که مثل خودت رفتار کنی و به‌نظر برسی و فکر کنی، که حقیقی‌ترین نسخهٔ خودت باشی. از خودت بودن استقبال کنی. تشویقش کنی. دوستش داشته باشی. برای رسیدن بهش سخت تلاش کنی. وقتی هم کسی مسخره‌ش می‌کنه یا بهش دهن‌کجی می‌کنه، محل نذاری. شایعات بیشترشون درواقع حسادتن و فقط ظاهرشون رو تغییر داده‌ن. سرت رو بنداز پایین. استقامتت رو حفظ کن. ادامه بده...»بریده ای از کتاب کتابخانه نیمه شب اثر مت هیگ
یا خدا ۳۰ هم بحران داره؟من ۲۰ سالم بود داشتم روانی میشدم

بله داره و خیلی عمیق حسش میکنم

حالا من چند ماهه با خودم درگیرم چرا 25سالم شده و استفاده خاصی از این همه عمر ازدست رفته نکردم چقدر خستم تو این سن وای به حال 30,35,40 همینطور بعدهاش 

قلب شکسته ترمیم نمیشه کی گفته خوب میشه من الان سال هاست قلبم درد می‌کنه ناراحتم از زمانی که سه سالم بود بغض دارم تا امروز خدا      خدایا قلبم شکسته🤺💔            می‌دونی چیه :«من مزه خوشی نچشیدم،نه حس کردم،نه فهمیدم».      خداااااااایا این همه از عمرم گذشت بسم نیست کجایی می‌دونم که می‌شنوی ولی بدون صبر من حدی داره نزار این رشته ضعیف ارتباطی من تو پاره بشه آخه که اگه پاره شد من به کی پناه ببرم خدایا    خدایا آرزوم این که دوباره برم🧳✈️ کربلا آخ که نمیدونی چه صفایی داره     خدایا صاحب مسکنم💒 کنی خستم از اجاره نشینی.  خدایا یعنی میشه یک روز بیام روبه درگاهت بشینم بگم دیدی منم خوشبخت شدم ،منم به آرزوهای ریز و درشتم رسیدم اره میشه 🥰.  خدایا مراقب دوتا فرشته کوچولوی قشنگم باش تو هر لحظه تو هر مرحله از زندگی حافظشون باش       مامان دوتا جوجه فسقلی 

ولی من حسش نکردم

میدونی چرا من حسش میکنم ؟

چون قبلا یک آدم بشدت برون‌گرا بودم 

ولی الان تمایل شدید به تنهایی و درونگرایی دارم.

حوصله هیچ کس و هیچ سر و صدایی ندارم.

اصلا احساس میکنم یه آدم دیگه شدم.🙃

خوب یا مثلاً جاافتاده‌تر چی چه حسیه

قلب شکسته ترمیم نمیشه کی گفته خوب میشه من الان سال هاست قلبم درد می‌کنه ناراحتم از زمانی که سه سالم بود بغض دارم تا امروز خدا      خدایا قلبم شکسته🤺💔            می‌دونی چیه :«من مزه خوشی نچشیدم،نه حس کردم،نه فهمیدم».      خداااااااایا این همه از عمرم گذشت بسم نیست کجایی می‌دونم که می‌شنوی ولی بدون صبر من حدی داره نزار این رشته ضعیف ارتباطی من تو پاره بشه آخه که اگه پاره شد من به کی پناه ببرم خدایا    خدایا آرزوم این که دوباره برم🧳✈️ کربلا آخ که نمیدونی چه صفایی داره     خدایا صاحب مسکنم💒 کنی خستم از اجاره نشینی.  خدایا یعنی میشه یک روز بیام روبه درگاهت بشینم بگم دیدی منم خوشبخت شدم ،منم به آرزوهای ریز و درشتم رسیدم اره میشه 🥰.  خدایا مراقب دوتا فرشته کوچولوی قشنگم باش تو هر لحظه تو هر مرحله از زندگی حافظشون باش       مامان دوتا جوجه فسقلی 

اتفاقا من اصلا دهه بیستو دوست نداشتم احساس میکنم ناپخته بودم خریت های زیادی کردم ولی سی دوست دارم پخ ...

دقیقا.

منم الانم بیشتر دوست دارم.

اصلا احساس نمیکنم اون آدم سابقم.

حالا بنظرت بهتر شدی یا بدتر ؟

الانم رو بیشتر دوست دارم.

با این حال و هوا بیشتر جورم