2777
2789

هیچی بلد نیستم که برم کار کنم

خانوادم بهم پول نمیدن ماهانه، اینجورین که هر وقت نیاز خاصی داشته باشم برام تهیه میکنن ولی من راحت نیستم اینجوری، یعنی دلم نمیخواد هی ازشون خواهش کنم، دلم میخواد مستقل بشم دستم تو جیبم باشه، مادرمم تازگیا هی به من میگه براش خرید کنم یا سینما بریم من حساب کنم، خب من ی ذره پول تو کارتمه درامدم که ندارم، اذیتم اینجوری، شما کار دانشجویی چی پیشنهاد میدین که تجربه داشته باشین؟؟ کلا خانواده یه جورین که من تا مستقل نباشم نمیتونم زندگی کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار نیمه وقت پیدا کن منشی مطب یا کمک حسابدار اگه تهرانی اینجور کارا پیدا میشه

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
واقعا هیچی هیچی بلد نیستی؟تنقلات فروشی مثل کیک توی خوابگاه خیلی طرفدار داره. یا اکسسوری بسازی

هر چی فکر میکنم هیچی بلد نیستم که بشه کار کرد باهاش

اگه آنلاین باشه بهتره که زمان زیادی ازم نگیره

من به عنوان دانشجو که سال آخرم هست سه سال دنبال کار انلاین گشتم ولی نبود 

ولی بچه رفتن اصلاح ‌و کاشت یاد گرفتن تو خوابگاه درآمد دارن و حتی بیرون خوابگاه

🧚‍♂️🧚‍♂️آدم فقیر مرگ بر آن واجب می‌شود مانند من  🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️
هر چی فکر میکنم هیچی بلد نیستم که بشه کار کرد باهاش

میشه

اگه پات به خوابگاه باز بشه و تبلیغ کنی می‌تونی 

توی خوابگاه ما یه دختره از یه جا کره بادام زمینی فله میخره ده تومن سود برای هر ۴۰۰ تومن میگیره می‌فروشه. چون بچه ها اکثرا ورزش می‌کنن خیلی پر طرفداره

میشهاگه پات به خوابگاه باز بشه و تبلیغ کنی می‌تونی توی خوابگاه ما یه دختره از یه جا کره بادام زمینی ...

چ باحال 

ایده لازم دارم منم، من اخه ادم برونگراییم نیستم که ارتباطاتم قوی باشی و بتونم اینجوری کنم، واسه همین گفتم اگه انلاین باشه از هر نظر به نفعمه، ولی انلاین اصلا بلد نیستم

چ باحال ایده لازم دارم منم، من اخه ادم برونگراییم نیستم که ارتباطاتم قوی باشی و بتونم اینجوری کنم، و ...

خوابگاه ها یه گروه دارن. اولین کاری که میکنی اینه که یه کانال می‌زنی و قیمت‌ها رو داخلش می‌ذاری. بعد عضو گروه خوابگاه میشی با دوتا اکانت (که اگه یکیش بن شد یکی دیگه داشته باشی) بعد یه تبلیغ جذاب می‌نویسی. از اینا که ایموجی داره و بازار گرمی می‌کنه. هر چند روز یک بار هم پیامت رو دوباره بفرست. توی کانالتم اسکرین رضایت مشتری و تخفیف و... بذار.

چندتا کانال فروش نگاه کنی دستت میاد